Perkkaan asukaspuisto

Hankkeen kuvaus

Perkkaan asukaspuistoon rakennetaan uusia käytäviä ja kunnostetaan olemassa olevia palvelemaan puiston käytettävyyttä ja läpikulkuliikennettä. Käytävät ovat kivituhkapintaisia lukuun ottamatta asukastalon editse kulkevaa käytävää, joka asfaltoidaan. Käytävien varrelle asennetaan penkkejä ja roskakoreja. Valaistus uusitaan. 

Asukastalon eteen asennetaan harmaita graniittikivipaaseja istuskelutasoiksi. Pergola kunnostetaan. Asukastalon pohjoispuolella olevalle leikkialueelle asennetaan mm. keinuja ja fregatti -laiva. Puistokäytävän toisella puolella on keinuja ja kuntoiluvälineiden alue, johon asennetaan mm. pingispöytä ja kuntoilukeskus ja rakennetaan peliareena. Vanha Paloauto viedään kunnostettavaksi ja palautetaan puistoon 

Nurmikkoalueet kunnostetaan ja nurmikolle istutetaan keväällä kukkivia sipulikasveja kirjokevättähteä, idänsinililjaa ja posliinihyasintteja. Perennaryhmään istutetaan lisäksi erilaisia narsissilajikkeita. Asukaspuiston alueelle istutetaan pensaita ja puita, mm. päärynäpuita. 

Valmistuttuaan asukaspuisto palvelee paremmin eri ikäryhmiä ja alueen kevyttä liikennettä. 

Perkkaan asukaspuisto, sijainti

Ajankohtaista

Pelikenttää viimeistellään. Pienempien lasten leikkialue on rakenteilla.