Karamzininpuisto

Hankkeen kuvaus

Hankkeessa rakennetaan puistoon liikuntapaikka pelikentän ja koulun väliselle alueelle. Ulkokuntoilualueelle asennetaan seitsemän erilaista kuntoiluvälinettä. Ulkokuntoilualueesta hiukan etelämpänä on asfaltoitu alue, johon sijoitetaan pingispöytä, koripalloteline, skeittipaikka "skeittipenkillä", kantti- ja paasikivillä sekä parkourteline.

Puiston käytäviä kunnostetaan, valaistusta parannetaan sekä korjataan puiston kaksi puusiltaa. Kasvillisuutta uusitaan lehti- ja havupuilla sekä pensailla.

Koira-aitaus kunnostetaan. Pienille ja isoille koirille rakennetaan omat, aidatut alueet. Aitauksiin muotoillaan kumpareet, jotka päällystetään tassunalus-seoksella, joka koostuu pestystä turvahiekasta ja männynkuorikatteesta. Koira-aitausten sisäänkäyntien läheisyyteen rakennetaan kaksi pysäköintipaikkaa, jotka on merkitty pyörätuolimerkillä.

Puiston keskellä oleva pelikenttää ei kunnosteta tässä hankkeessa.

Karamzinin puisto, sijainti

Ajankohtaista

Rakentaminen alkaa marraskuun loppupuolella. Alkutalvesta tehtäviin työvaiheisiin kuuluvat mm. maaleikkaukset, salaojien ja rakennekerrosten rakentaminen. Keväällä tai kesällä tehdään pintojen viimeistelyjä kuten kiveykset, asfaltoinnit ja viherrakennustyöt sekä liikuntavälineiden ja puistokalusteiden asennukset. Järvenperän koira-aitaus suljetaan 10.2.2020 rakentamisen ajaksi.