Kotinurkilta kallioille: Espoon luontokohteet -oppaasta julkaistaan päivitetty painos

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
23.8.2017 klo 10.51

Kotinurkilta kallioille: Espoon luontokohteet -teos esittelee kuvin ja kartoin noin 300 luontokohdetta kattaen lähes kaikki Espoon luonnonsuojelualueet, luontotyyppeinä suojellut alueet, luontopolut, merkittäviä luonnonmuistomerkkejä, geologisia kohteita, vanhoja perinnemaisemia ja virtavesiä. Kirjan upeat valokuvat ja havainnolliset kartat opastavat lukijan tutustumismatkalle lähiluontoon, metsiin ja meren saarille. Kirjan ovat toimittaneet Katrin Aia ja Pirkko-Liisa Merikoski.

Kolmanteen, tarkistettuun painokseen on lisätty parikymmentä uutta luontokohdetta sisältäen Espoon 550-juhlavuoden metsänsuojelutavoitteiden mukaan rauhoitetut alueet. Lisäksi kohteiden rajauksia on tarkistettu ja karttoja uusittu. Luontokohteiden yhteyteen on lisätty tunnuskuva, joka kertoo miksi kohde on säilyttämisen arvoinen.

ISBN 978-951-857-521-7, sidottu, 360 s., 20 euroa.

Kirjaa saa ostaa Luontokeskus Haltiasta, Espoon luontotalo Villa Elfvikistä sekä WeeGee-talon museokaupasta. Kirjaa voi selata Espoon verkkosivuilta: www.espoo.fi/kotinurkiltakallioille

Mobiiliversion kirjasta voi ladata CityNomadi applikaation kautta. Kohteet löytyvät myös Metsähallituksen retkikartta -palvelusta

Saarijärven silokalliot. Kuva: Jussi Helimäki

Kotinurkilta kallioille -kirjan kuvitusta. Kuva: Jussi Helimäki

Kirjan julkistamistilaisuus 26.8

Teoksen kaikille avoin julkistamistilaisuus järjestetään Luontokeskus Haltiassa 26. elokuuta klo 13.15 osana Suomen luonnon päivää ja Espoo päivän tapahtumia.

Aika: 26.8.2017 klo 13.15
Paikka: Luontokeskus Haltia (os. Nuuksiontie 84), Haltia-Sali

Luontokeskus Haltiassa on tarjolla maksutonta ohjelmaa koko päivän.

Ohjelma


Tervetuloa!