Kaupunki myy avoimella tarjouskilpailulla asuinkerrostalorakennusten tontit Tapiolasta

Myytävät tontit sijaitsevat uudella Jousenpuiston asemakaava-alueella korttelissa 12221 Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä. Tontin 7 rakennusoikeus on 3200 k-m2 ja tontin 8 rakennusoikeus 3300 k-m2.

Tontit esitetään myytäväksi hintatarjousten perusteella suurimman tarjouksen tehneelle toteuttajalle asemakaavan mukaiseen rakentamiseen. Asuntorakentamisen on oltava vapaarahoitteista. Asuinrakennusoikeudesta voidaan toteuttaa korkeintaan 51 % sijoittajille. Tarjouksen tonteista voi jättää myös kaksi toteuttajaa yhdessä.

Tarjouskilpailu on avoin. Tarjoajalta edellytetään kuitenkin kokemusta vastaavanlaisten hankkeiden toteuttamisesta. Lisäksi tarjoajan kaikkien yhteiskuntavelvoitteiden tulee olla tarjouspyyntöasiakirjassa selvitetyllä tavalla hoidettu. Lopullisesti tontin myynnistä päättää kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto.

Tarjousaika päättyy 29.6.2018 klo 12. Tarjoukseen ei saa liittää maksu- tai muita ehtoja. Mahdolliset kysymykset pyydetään toimittamaan 30.5.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen mia.kajan ät espoo.fi. Vastaukset kysymyksiinja tarjouspyynnön mahdolliset täydennykset julkaistaan tällä nettisivulla viimeistään pe 5.6.2018.

Ostotarjous tulee tehdä liitteenä olevalle lomakkeelle ja se tulee toimittaa suljetussa kirjekuoressa Espoon kaupungin kirjaamoon pe 29.6.2018 klo 12 mennessä. Kuoren päälle tulee olla merkitty tarjouksen tekijä / tekijät ja ” Tapiolan tonttien hintakilpailu, Jousenpuisto AK-1, 12221/ 7 ja 8 ”.

Tarkemmat tiedot tonteista, tontinluovutusehdoista ja tarjouskilpailuun osallistumisesta ilmenevät tarjouspyyntöasiakirjasta ja sen liitteistä, jotka ovat ladattavissa oheisen linkin kautta: Jousenpuiston tarjouspyyntöasiakirjat, tontit 7 ja 8