Omistajatiedustelut

Kiinteistöjen omistajatietoja ylläpidetään maanmittauslaitoksessa. Maanmittauslaitoksen valtakunnallinen asiakaspalvelunumero on 029 530 1110. Omistajatietoja kysyttäessä on tiedettävä kiinteistön tunnus.

Espoon kaupunki ylläpitää oman alueensa kiinteistöjen ja määräalojen omistajatietoja pystyäkseen hoitamaan lakisääteisen tiedottamisvelvoitteensa. Omistajatiedot päivittyvät automaattisesti maanmittauslaitokselta. Omistajien yhteystietojen muutoksista kaupungille tulee tieto ainoastaan espoolaisten henkilöomistajien osalta väestötietojärjestelmästä.

Jotta rekisterimme pysyy ajantasalla, otamme mielellämme tiedon esimerkiksi ulkopaikkakuntalaisten henkilöomistajien ja taloyhtiöiden isännöitsijätietojen yhteystietojen muutoksista. Voit lähettää uudet yhteystiedot lomakkeella, joka käsitellään tonttiyksikössä. Avaa lomake tästä.

Tiedot voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen tonttiyksikko@espoo.fi. Liitä viestiin tieto kiinteistöstä tai määräalasta, jota uusi tieto koskee, sekä uudet yhteystiedot: omistajan nimi, mahdollinen c/o-tieto ja postiosoite.