Tapiolan kahluualtaan viihtyisyyttä parannetaan uusilla lisävarusteilla

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
29.4.2020 klo 15.39

Tapiolan kahluuallas

Lapsiperheiden suosiossa oleva Tapiolan kahluuallas uudistuu ensi kesäksi, kun altaalle tulee suihkut, pukukopit ja vessa.

Tapiolan kahluuallas uudistuu tulevaa kesää varten, kun altaan varustelutasoa parannetaan. Allasalueelle tulee suihkut, pukukopit, bajamaja-vessa, jotka maisemoidaan puusäleikköseinällä. Samalla allaslaitteiston tekniikkaa parannetaan tulevien huoltotöiden helpottamiseksi. Kahluuallas pinnoitetaan ja pinnoitukseen tehdään liukuestekarhennus. Myös alueen tekonurmialuetta laajennetaan.

Käynnissä olevan rakennusurakan on määrä valmistua toukokuun loppuun mennessä ja tarkka päivämäärä altaan käyttöönotolle varmistuu myöhemmin. Tarkoituksena on, että suihkut, pukukopit ja vessa ovat käytössä heti kauden alkaessa. Vallitseva koronavirustilanne vaikuttaa osaltaan siihen, missä vaiheessa kahluuallas voidaan avata yleisölle.

Tapiolan uimahallin vieressä sijaitseva kahluuallas avautui pitkän tauon ja kunnostustöiden jälkeen vuoden 2019 heinäkuussa. Viime kesän tapaan kahluualtaalle on tulossa uimavalvoja myös tulevaksi kesäksi.

Kahluuallas lisätään myös Ulkoliikunta.fi -palveluun, josta voi kauden aikana tarkistaa huolto- tai häiriötilanteista aiheutuvat käyttökatkokset.