Espoon kuudesluokkalaisten Itsenäisyysjuhla Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
8.11.2017 klo 14.44

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kaikki Espoon koulujen kuudesluokkalaiset on kutsuttu Itsenäisyysjuhlaan. Juhlia järjestetään kaksi samanlaista, ja ne pidetään Opinmäessä 1.12.

Itsenäisyysjuhlan järjestävät yhteistyössä Espoon sivistystoimi, Sunan koulu, Espoo International School, Opinmäki ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunta. Juhlan ohjelmassa on alkumalja, Espoon kaupunginjohtajan ja sivistystoimen edustajien kättely, juhlapuhe sekä tanssia Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tahdittamana. Varusmiessoittokunta soittaa myös viihteellistä popmusiikkia.

Itsenäisyysjuhliin osallistuvat lähes kaikki Espoon koulujen kuudesluokkalaiset, yli 2 700 oppilasta. Kouluilla on syksyn aikana harjoiteltu juhlissa tanssittavia tansseja, kikapoa ja valssia. Oppilaat odottavat innoissaan juhlaa.

Onnittelemme ja juhlimme yhdessä 100-vuotiasta Suomea!
 

Jouluksi kotiin -konsertti 1.12. klo 18

Saman päivän iltana Opinmäessä järjestetään Jouluksi kotiin -konsertti. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan ja Espoon sivistystoimen yhteistyössä järjestämässä konsertissa esiintyy mm. Sunan koulun kuoro. Luvassa on tunnelmallista joulumusiikkia sekä yhteislaulua. Konsertti alkaa klo 18 ja siihen on maksuton sisäänpääsy.