Ison Omenan palvelutori

Ison Omenan palvelutori on uusi julkisten palvelujen palvelukonsepti, jonka tavoitteena on helpottaa kuntalaisten arkiasiointia. Palvelutorilta löydät kirjaston, nuorisopalvelut, neuvolan, terveysaseman, mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kelan, asiointipisteen, HUS:n laboratorio- ja kuvantamistoiminnot ja kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikka Kohtaamon.

Miten pääsen Palvelutorille?

Ison Omenan palvelutori sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksen laajennusosan ylimmässä kerroksessa (3. krs) suoraan mm. ravintolamaailman ja bussi- ja metroterminaalin yläpuolella.

Kävellen löydät paikalle kauppakeskuksen käytäviä ja rullaportaita pitkin. Jalankulun sisäänkäynnit kauppakeskuksen laajennusosaan ovat Markkinakatu 1, Suomenlahdentie 1 ja Piispansilta 19.

Taksilla saapuessasi pyydä kuskia ajamaan suoraan pysäköintihalliin Suomenlahdentie 1:n rampista, josta on opasteet Palvelutorille. Pysäköintihallista pääset hissillä 3. kerrokseen, suoraan Palvelutorille.

Autolla pääset lähimmäksi Palvelutoria niin ikään pysäköimällä autosi pysäköintihalliin, jonne ajetaan Suomenlahdentie 1:n rampin kautta. Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia, ja jos lataat älypuhelimeesi Cityconin Iso Omena -mobiilisovelluksen, ilmainen pysäköintiaikasi kasvaa 4 tuntiin.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Palvelutori on avoinna ma–pe klo 7–21, la klo 8–18 ja su klo 11–18. Arkipyhinä Palvelutori on suljettuna. Jokaisen palveluyksikön omat palveluajat ja yhteystiedot kerrotaan yksikön tietojen kohdalla.

Poikkeusaukioloajoista tiedotamme Facebook-sivuillamme, Twitterissä ja Iso Omenan mobiilisovelluksen kautta.

Lisätietoa