Espoonlahden asiointipiste avataan 10.8.

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
6.8.2020 klo 12.18

Espoon kaupunki avaa Espoonlahden asiointipisteen maanantaina 10.8.2020. Asiointipiste on ollut suljettuna maaliskuusta alkaen koronavirusepidemian vuoksi.

Espoonlahden – kuten muidenkin Espoon asiointipisteiden – asiakastietokoneet, -tulostimet ja -kopiokoneet on varattu ensisijaisesti asiointikäyttöön eli viranomaisasioiden hoitamiseen. Koneiden käyttöaikaa rajoitetaan, turvaväleistä muistutetaan opastein ja koneiden viereen varataan puhdistustarvikkeita. Espoonlahdessa käyttöön saadaan ainakin yksi asiointikone.

Kaikissa asiointipisteissä noudatetaan tarkasti turvavälejä ja hygieniaohjeita. Työntekijöille on hankittu kasvokkaispalveluun pisarasuojat lisäämään sekä henkilöstön että asiakkaiden turvallisuutta. Asiakkaita kehotetaan asioimaan ripeästi.

"On mukava saada myös Espoonlahden asiointipiste vihdoin auki. Minkäänlaisia flunssa- tai vatsaoireita potevana asiointipisteisiin ei kuitenkaan saa tulla. Tervetuloa asioimaan myös puhelimitse ja chattiin, jossa moni asia hoituu sujuvasti. Yleisneuvonnan puhelinnumero ja chat-palvelu löytyvät osoitteesta www.espoo.fi/asiointi”, muistuttaa asiointijohtaja Kirsi Remes.

Ennen asiointipisteeseen tuloa kannattaa myös tarkistaa, hoituisiko oma asia verkossa. Esimerkiksi HSL:n matkakortin voi nykyisin ladata netissä.

Lisätietoja

asiointijohtaja Kirsi Remes, puh. 043 824 9071, kirsi.remes@espoo.fi