Mun idea -kokeilun aikataulu ja työpajat Espoon keskuksessa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Aikataulu: tulosten julkistus 5.6. palkintogaala 13.6. infotilaisudet 23.1. ja 1.2. sovellus auki 4.3.-5.3.(ideoiden jättö) työpajoja 5. ja 20.4. sovellus auki 8.-28.5. (mainonta ja äänestys)

Mun idea -kokeilua esitellään Entressen kirjastossa kahdessa info-illassa, jossa on mahdollisuus kysyä tarkemmin myös itse sovelluksesta kaupungin edustajilta. Paikalla on myös asiantuntijoita kokeilua tutkivasta Laureasta. Tarvittaessa apua idean kirjaamiseen sovellukseen saa myös Entressen kirjaston ja Espoon keskuksen yhteispalvelupisteen henkilökunnalta.

Ideoiden jättöaikana 4.2. - 5.3. kertyneet ideat ryhmitellään maaliskuun aikana eri teemoihin ja samalla käynnistetään työpajojen valmistelu.

Huhtikuun työpajoista ensimmäisessä (5.4.) ideoita kehitetään edelleen ja tällöin samantyyppisiä ideoita jättäneet voivat myös yhdistää voimansa. Tähän työpajaan kutsutaan ideoiden esittäjien lisäksi myös muut näiden toteuttamisesta kiinnostuneet. Työpajoihin kutsutaan myös joukko kaupungin työntekijöitä esitettyjen ideoiden teemojen mukaan. Tarkoitus on, että esimerkiksi viheralueiden kehittämistä ideoineet pääsisivät näin työstämään ideaansa kaupungin viheraluetyöntekijöiden kanssa.

Jos haluat osallistua työpajaan, mutta et jätä ideaa tai äänestä, ilmoittaudu sähköpostilla Virpi Lundille virpi.lund(at)laurea.fi.  Idean jättäjien ja äänestäjien yhteystiedot saamme rekisteröitymisen kautta.

Toisessa työpajassa (20.4.) kaikista ideoista tehdään yhdessä viestintäasiantuntijoiden kanssa yhdenmukaiset esitykset äänestystä varten. Äänestyksellä kaikilla on käytettävissä kolme ääntä, jotka tulee antaa eri ideoille; omia ideoita ei voi äänestää.

Äänestyksen tulokset julkistetaan 5.6. ja palkintogaala järjestetään 13.6. Viimeksi mainittuun liittyy myös pienimuotoinen palkittujen ideoiden sparraustyöpaja.

Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää vastaa myös viimeisimmän, 31.10. järjestettävän työpajan järjestelyistä. Tähän konseptin arviointi- ja kehittämistyöpajaan kutsutaan kaikki ideoita esittäneet ja asiasta muuten kiinnostuneet. Tällä luodaan pohjaa kokeilun mahdolliselle jatkolle Espoon kaupungilla. 

Kaikki työpajat järjestetään klo 17-20 Espoon valtuustotalon kahviossa, Espoonkatu 5.