Kaupunginhallituksen päätöksiä 25.11.2019

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
25.11.2019 klo 17.26

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto hyväksyy neuvottelujen tuloksena syntyneen vuoden 2020 talousarvion ja taloussuunnitelman, ja merkitsi  tiedoksi vuoden 2019 lokakuun kuukausiraportin.

Kaupunginhallitus päätti lisäyksenä vastaukseen valtuustoaloitteeseen Laaksolahden jääurheilutoiminnan säilyttämiseksi, että Laaksolahden urheilupuiston yleissuunnittelun yhteydessä kartoitetaan ja otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon vaikutusalueen asukkaiden ja jääurheiluseurojen näkemykset urheilupuiston kehittämiseksi Espoo-tarinan mukaisesti asukas- ja asiakaslähtöisesti. Työssä hyödynnetään jo olemassa olevaa tutkimusmateriaalia.

Espoon kaupungin omistama Kiinteistö Oy Finnoon pysäköinti I rakennuttaa uudisrakennuksena pysäköintilaitosrakennuksen Finnoon Djupsundsbäckenin kaava-alueelle. Kaupunginhallitus päätti ehdottaa valtuustolle kaupungin omavelkaisen takauksen myöntämistä hankkeelle. Finnoon pysäköintilaitoksien kanssa tullaan tekemään sopimukset aurinkopaneeleista. Sopimusten mukaan kaupungilla tulee olemaan oikeus joko lisätä itse aurinkopaneelit kattopinnoille tai luovuttaa oikeus kolmannelle. Aurinkopaneelien lisääminen on osa laajempaa kokonaisuutta, eikä siten koske vain yksittäistä pysäköintitaloa. Pysäköintitalossa varaudutaan sähköpaikkojen lisäämiseen siten, että johdotukset rakennetaan valmiiksi, mutta käyttäjä (asunto oy tai auton omistaja itse) järjestää sähköliitännän tai latauslaitteen.

Kaupunginhallitus valitsi nuorisovaltuustoon toimikaudeksi 2020-2021 nuorisovaltuustovaalien äänestystuloksen perusteella ne 40 espoolaista nuorta, jotka ovat saaneet vaaleissa eniten ääniä. Nuorisovaltuusto julkistaa vaalin tuloksen tiistaina 26.11.

Myös muut asiat päätettiin esityksen mukaisesti.

Kaupunginhallituksen esityslista/ennakkopöytäkirja 25.11.2019