Asemakaavoja tuli lainvoimaisiksi

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
27.3.2019 klo 12.37

Keskiviikkona 27.3.2019 kuulutettiin lainvoimaisiksi valtuuston ja kaupunkisuunnittelulautakunnan hyväksymiä kaavoja. Kaupunkisuunnittelulautakunta hyväksyi 30.1.2019 Tapiola eteläisen, Puolarinalhon ja Siuntionportin asemakaavamuutokset ja valtuusto 21.1.2019 Kirkkojärvenpuiston ja Kipparinkadun kaavat.

Revontuulentiellä Tapiolassa sallitaan laajempi käyttötarkoitus (päiväkoti, kulttuuritoimintaa) suojellulle rakennkselle. Lue lisää...

Kaupunkisuunnittelulautakunta, Pöytäkirja 30.01.2019

Valtuuston kokous, Pöytäkirja 21.1.2019

Lisätietoa löytyy kaavojen hankesivuilta

Tapiola eteläinen, 210510

Revontulentie

Kaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialueen monipuolisempi käyttötarkoitus ja sallia myös kulttuuritoimintaa palvelevia tiloja ja palvelutiloja. Kiinteistön omistajan tavoitteena on käyttötarkoituksen muutoksen myötä myös mahdollistaa rakennukseen täysimittainen saneeraus ja sen kestävän elinkaaren jatkaminen.

Puolarinalho, 430914

Asemakaavan muutoksella mahdollistetaan urheiluun liittyvää rakentamista Finnoonniityn-Puolarniityn alueelle.  Alueen eteläosaan on suunniteltu Season Golfin nykyisen ylipainehallin korvaava harjoituskeskus.Lisäksi alueen pohjoisosaan samaan kortteliin mahdollistetaan esimerkiksi jää- tai salibandyhallien rakentaminen.

Siuntionportti, 130306

Asemakaavan muutoksella poistetaan kaavassa osoitettu istutettava tai luonnonmukaisesti kasvullisena ja huolitellussa kunnossa pidettävä alueen osa kiinteistön kapean kirvesvarsikaistaleen osalta. Muilta osin nykyinen voimassa oleva asemakaava jää voimaan, mutta vanhentuneet kaavamerkinnät ja -määräykset ajantasaistetaan.

Kirkkojärvenpuisto, 613500

Kirkkojärvenpuiston kaava mahdollistaa Kirkkojärvenpuistoon monipuolisen viher- ja virkistysalueen.

Kipparinkatu, 410309

Kaavamuutos mahdollistaa lisää asumista sekä vanhusten palvelutalon Espoonlahden aluekeskustaan.

Kipparinkatu