Kivenlahden täydennysrakentaminen

Kaupungin tavoitteena on eheyttää kaupunkirakennetta ja tehostaa maankäyttöä hyvien joukkoliikenneyhteyksien, kuten Länsimetron vaikutuspiirissä. Metro alkaa liikennöidä Kivenlahteen vuonna 2023. Metron myötä alueen saavutettavuus paranee, ja sekä asukkaiden määrä että palveluiden tarve kasvavat. Tähän kasvupaineeseen on vastattava ja luotava hyvää, toimivaa ja viihtyisää kaupunkia niin nykyisille asukkaille kuin uusillekin kivenlahtelaisille.

Kaupunkisuunnittelukeskus järjestää syksyn aikana kolme asukastapaamista, joissa suunnittelijat yhdessä asukkaiden kanssa keskustelevat Kivenlahden tulevaisuudesta, asukkaiden toiveista ja kehittämisehdotuksista. Ensimmäinen tapaaminen kolmen tilaisuuden sarjasta on Kivenlahden asukaspuistossa maanantaina 31.8.2020 ja toinen on tiistaina 8.9.2020 Kahvi-Kaisan talon pihalla tai terassilla. Nämä tapaamiset toteutetaan koronatilanteesta johtuen ulkona.  

Kolmas asukastapaaminen pidettiin tiistaina 15.9.2020 etätilaisuutena, jossa esiteltiin ja keskusteltiin asukastapaamisten yhteenvedosta ja työn jatkumisesta. 

Katso tilaisuuden tallenne:

Tutustu Kivenlahden lähtötietokoosteeseen: 
Kivenlahden lähtötietokooste (pdf, 10147 Kt) 

Kaavahankkeet alueella:

Kivenlahden metrokeskus, 412500 

Kivenlahden metrokeskus II, 411452