Syksyn puhtaanapitotalkoot

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Talkoot ovat loistava tapa parantaa lähiympäristön viihtyisyyttä. Talkoissa on tarkoitus kerätä luontoon kuulumattomia roskia yhteisiltä alueilta.

Mitä minä voin tehdä?

Syksyn puhtaanapitotalkoot

Syystalkoissa on lähtökohtana kerätä kesän aikana luontoon kertyneet, sinne kuulumattomat roskat. Roskia voi kerätä esimerkiksi metsistä, puistoista, puronvarsilta tai teiden pientareilta Espoon kaupungin yleisiltä alueilta. 

Lähetä ideasi ja toimintasuunnitelmasi asiakaspalveluun.

Talkoisiin voi osallistua yhdessä tai erikseen, yhteisöt ja yritykset jokaiselle löytyy oma ”kulma” siivottavaksi.

Eloperäistä jätettä esim. kasvijätettä tai risuja sekä ongelmajätettä ja elektroniikkaa EI talkoissa kerätä. Niistä voi antaa palautetta Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalveluun.

Omatoimiset puhtaanapitotalkoot

Ideoi ja toteuta syystempaus yksin tai porukalla järjestämällä puhtaanpitotalkoot. Ota yhteyttä Teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalveluun.

Kaupungin tarjoama tuki

Tarvittaessa saat käyttöösi roskapihtejä sekä tarvittaessa noudamme säkitetyt roskat. Ilmoita jätekasan tarkka osoite ja määrä Kaupunkitekniikan keskuksen asiakaspalveluun.

Lisäksi talkoolaiset saavat pyydettäessä käyttöön talkoojulisteita joiden avulla lähiseudun asukkaille voidaan tiedottaa alueella järjestettävistä talkoista. Julisteen voi ladata sivun alareunasta tai niitä voi tiedustella Teknisen keskuksen asiakaspalvelusta.

Liitetiedostot