Marion Ticklén kehittämään asukkaiden osallisuutta

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
18.9.2020 klo 14.46

Espoon kaupunki on perustanut uuden kehittämispäällikön toimen vahvistamaan asukasosallisuutta ja tuomaan Osallistuva Espoo -kehittämisohjelman toimenpiteet kaikkien käytettäviksi. Kehittämispäällikkönä aloitti 1.9.2020 Marion Ticklén.

”Asukkaat, yhdistykset ja järjestöt voivat olla minuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla mm. silloin, kun toivovat kaupungin kehittävän uutta toimintaa tai haluaisivat mukaan jo olemassa olevan palvelun kehittämiseen. Mahdollisuuksia osallisuuden edistämiseen on monia ja yhdessä pohtiessa niitä usein löytyy vielä lisää”, kannustaa Marion.

Marion on aiemmin toiminut erilaisissa johtamis-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Viimeisimmäksi Marion työskenteli asiantuntijana Länsi-Uudenmaan kulkukeskuksen kehittämisessä.

Kehittämispäällikön tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden osallistumisen mahdollisuuksien ja osallisuustyökalujen kehittäminen, henkilöstön kouluttaminen osallisuus- ja vuorovaikutusasioissa sekä yhteistyö asukkaiden ja järjestöjen kanssa.

”Asukkaiden osallisuus on kaikkien espoolaisten ja koko kaupungin henkilöstön yhteinen asia. Espoossa on jo tehty paljon osallisuusasioiden kehittämiseksi, on hienoa päästä mukaan tähän työhön. Toivon, että voin tehtävässäni tarjota tukea kaupungin toimijoille ja että voimme myös yhdessä oppia lisää.”

Marion Ticklén pyöräilee tavarapyörällä koirat kyydissään.
Marion Ticklén pyöräilemässä koiriensa kanssa.

Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö Marion Ticklén, p. 040 634 2958, marion.ticklen@espoo.fi