Asukaspuistot

Asukaspuistot on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja varhaisnuorille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Toiminta on avointa ja maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.  Asukaspuistot tarjoavat pienille koululaisille mahdollisuuden valvottuun aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä maksulliseen välipalaan.

Asukaspuistot tarjoavat toimintaa lapsille ja aikuisille ohjatuissa ja itseohjautuvissa ryhmissä sisällä ja ulkona. Alle kouluikäiset osallistuvat toimintaan yhdessä vanhemman tai muun heitä hoitavan aikuisen seurassa. Asukaspuistojen henkilökunta, asiakkaat ja muut yhteistyötahot suunnittelevat toimintaa yhdessä. Asukaspuistoissa voi toimia myös maksullisia kerhoja.

Asukaspuistot asuinalueilla:

Espoon keskus
    Hiirisuon asukaspuisto
    Järvenperän asukaspuisto ja nuorisotila
    Kylätalo Palttinan asukaspuisto
    Suvelan asukaspuisto
Espoonlahti
    Kivenlahden asukaspuisto
    Latokasken asukaspuisto
    Pisan asukaspuisto
    Soukan asukaspuisto
Leppävaara
    Karakallion asukaspuisto
    Leppävaaran asukaspuisto
    Perkkaan asukaspuisto
    Viherkallion asukaspuisto
Matinkylä-Olari
    Matinkylän asukaspuisto
    Olarin asukaspuisto
Tapiola
    Mankkaan asukaspuisto
    Tapiolan asukaspuisto

Koululaisille

Asukaspuistot tarjoavat pienille koululaisille mahdollisuuden aamu- ja iltapäivätoimintaan. Heille on lukuvuoden aikana tarjolla maksullinen välipala. Lisätietoja saa asukaspuistojen ohjaajilta.

Tilojen vuokraaminen

Asukkailla on mahdollisuus käyttää ennalta sovitusti asukaspuiston tiloja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilojen vuokraus hoidetaan suoraan asukaspuistosta. Vuokrattavat tilat