Asukastilaisuus kaavahankkeesta Lasihytti

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Espoo suunnittelee uutta tiivistä asuinaluetta Kauklahden aseman tuntumaan, Lasihytin teollisuus- ja varastoalueelle, jonka nykyinen toiminta on siirtymässä muualle. Lasihytin alue täydentäisi tulevaisuudessa Kauklahden pohjoisosan asunto- ja palvelutarjontaa. Lasihyttiin tavoitellaan monipuolisia liike- työ- ja palvelutiloja; koteja voitaisiin rakentaa 4 000–5 000 uudelle asukkaalle.

Lasihytin suunnittelussa otetaan huomioon Espoon kaupunkirata ja sen osa, Tunnin juna -hanke, joka on uusi nopea ratayh­teys Turkuun. Kaupunkirata ulottuisi tämänhetkisten suunnitelmien mukaan pisimmillään Leppävaarasta Kauklahteen. Radan toteuttamisesta ei kuitenkaan ole vielä tehty investointipäätöstä. Toteutuessaan yhteys parantaisi huomattavasti alueen joukkoliikennepalveluita. Juna-aseman eteläpuolelle on tulossa muun muassa uusi bussiterminaali.

Kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt kaavan tavoitteet 13.2.2019.
Osallistumis- ja arviointisuunnitelma asetetaan nähtäville myöhemmin keväällä ja kuulutetaan erikseen.

Kaupunkisuunnittelukeskus järjestää tiistaina 2.4. Hansakallion koulun ruokalassa (Hansakallio 4) klo 17.30-19.30 tiedotus- ja keskustelutilaisuuden, jonka puheenjohtajana toimii kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsen Ville Kopra. Tilaisuuden alussa esitellään hanke ja sen jälkeen on ryhmätyöskentelyä.

Hansakallion koulun 5 c-luokka  järjestää kahvitarjoilun - tervetuloa!

Tiedot ja sijainti

Aika

ti 2.4.2019 klo 17.30 - 19.30

Paikka

Hansakallion koulu

Hansakallio 4, Espoo

Järjestäjä

Espoon kaupunkisuunnittelukeskus

Verkko-osoite

Hankesivulle

Hinta, euroa

0