Visit Espoolle hankerahoitus matkailun digitaalisen asiakaspolun kehittämiseen

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
19.11.2020 klo 15.16

Yksi hankkeen päätavoitteista on Espooseen saapuvan matkailijan asiakaskokemuksen kehittäminen inspiraatiosta ostamiseen ja suositteluun digitaalisessa ympäristössä.

Alueellista matkailuelinkeinon ja matkailun kehittämistä edistävä hanke toteutetaan 1.11.2020 - 31.12.2021.

Aluerajat ylittävä yhteistyö on matkailussa tärkeässä roolissa

Yhteistyössä Visit Finlandin ja muiden alueorganisaatioiden digihankkeiden kanssa vaikutukset kohdentuvat Espoo-Vihti-Kirkkonummi -alueen lisäksi myös muille alueille. Lisäksi hankkeessa otetaan käyttöön Visit Finlandin kansallinen tietovaranto, DataHub.

“Yritysten ja alueiden välinen yhteistyö on keskeisessä roolissa, jotta yhteisiä tuotteita, tuotepaketteja ja -kokonaisuuksia saadaan syntymään, ja ne saadaan matkailijoille digitaalisesti ostettaviksi. Matkailija ei välitä siitä, minkä kunnan rajojen sisällä hän kulloinkin on, vaan ainoastaan siitä, kuinka hyvin hänen tarvitsemansa tieto ja palvelut ovat saatavilla digitaalisissa kanavissa. Jotta saamme vierailijoille mahdollisimman houkuttelevan, kiehtovan, palvelevan ja inspiroivan kokonaiskuvan maastamme ja alueistamme, on yhteistyön merkitys yli aluerajojen todella tärkeää”, toteaa hankkeesta vastaava myynti- ja markkinointipäällikkö Tiina Backman Visit Espoosta.

Rahoitettavat hankkeet yhteensopivia Suomen matkailustrategian kanssa

Visit Espoon saama rahoitus myönnettiin Työ- ja elinkeinoministeriön, Etelä-Savon maakuntaliiton ja Varsinais-Suomen liiton matkailun alueorganisaatioille järjestämässä rahoitushaussa.

Rahoitettavat hankkeet ovat yhteensopivia koko Suomen matkailustrategian kattoteemojen kanssa ja ne edistävät matkailuelinkeinon elpymistä eri puolilla maata.

Kattoteemoja ovat kestävyys Suomen matkailun kilpailuvalttina, matkailualan digitalisointi, matkailupalveluiden kasvua tukeva saavutettavuus ja kilpailukykyä tukevan toimintaympäristön varmistaminen.

Lue lisää Visit Espoon kotisivuilta.