Kulttuuriavustusten haku

Projektiavustusten sähköinen haku

Kulttuurin projektiavustuksia voi hakea sähköisesti 1.2. - 31.8.2021 klo 15.45. Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisen palvelun kautta.

Sähköisessä haussa ovat mukana lähikulttuuriavustukset, kulttuurihyvinvoinnin avustus sekä kehittämisavustukset ammatillisille toimijoille.

Toistaiseksi muut kulttuuriavustukset haetaan sekä kaikkien avustusten selvitykset tehdään pdf-lomakkeilla.

Sähköiseen hakuun avautuu 1.4.2021 alkaen myös vuosiavustus yhdistyksille. Ammatilliset kulttuuritoimijat (yhteisön oikeudellisesta muodosta riippumatta) hakevat vuosiavustusta edelleen pdf-lomakkeella.  

Tuetut selaimet: Chrome ja Firefox.

Hakeminen

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Rekisteröityneet yhteisöhakijat syöttävät ensimmäisellä kirjautumiskerralla yhteisön perustiedot ja vastuuhenkilön henkilötiedot sekä pakollisina liitteinä yhteisön säännöt ja hallituksen tiedot. Sen jälkeen hakemuksen voi täyttää, allekirjoittaa ja lähettää järjestelmästä. Yhteisö vastaa tietojen oikeellisuudesta ja tietojen päivityksestä.
Huom! Pankkitoimintojen suojaus saattaa estää liitteiden lataamisen yhteisön tietoja lisättäessä. Suojaus tulee poistaa käytöstä ennen liitteiden lataamista.

Jos hakijana on yksityishenkilö tai työryhmä, annetaan hakijan perustiedot hakulomakkeella. Yksityishenkilöiden ja työryhmien perustiedot ovat hakemuskohtaisia tietoja, jotka syötetään aina uuden hakemuksen yhteydessä.

Sähköisen haun pikaohje yhteisöille on ladattavissa tämän verkkosivun kohdasta Liitetiedostot.

Neuvonta

Lisätietoa kulttuuriavustuksista löytyy täältä >

Neuvontaa annetaan sähköpostitse kulttuuriavustukset[at]espoo.fi sekä hakuajan avauduttua puhelimitse, p. 043 827 1080.

Avustusklinikka logo

Kulttuurin avustusklinikka on kaikille avoin neuvontatapahtuma, jossa voit kysyä Espoon kaupungin kulttuuriavustuksista. 

SeuraavaKulttuurin avustusklinikat järjestetään ti 9.3. klo 15-18 ja ke 5.5. klo 15-18 

Maaliskuun avustusklinikka  toteutetaan  Teams -alustalla etätapahtumana. Linkki tapahtumaan päivitetään  viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa verkkosivullemme . Toukokuun tapahtumasta lisätietoja myöhemmin.   

Kulttuurin avustusklinikoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  Tule tai liity mukaan sinulle sopivalla hetkellä!  

Liitetiedostot

Yhteystiedot