Kulttuuriavustusten haku

Projektiavustusten sähköinen haku

Kulttuurin projektiavustuksia voi hakea sähköisesti 1.2. - 31.8.2021 klo 15.45. Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisen palvelun kautta.

Sähköisessä haussa ovat mukana lähikulttuuriavustukset, kulttuurihyvinvoinnin avustus sekä kehittämisavustukset ammatillisille toimijoille.

Vuosiavustusten sähköinen haku kotiseutuyhdistyksille
ja kulttuuriyhdistyksille

Sähköiseen hakuun on avautunut 1.4.2021 alkaen myös vuosiavustus vuodelle 2022 yhdistyksille. Hakuaika päättyy 30.9. klo 15.45. 

Ammatilliset kulttuuritoimijat (yhteisön oikeudellisesta muodosta riippumatta) hakevat vuosiavustusta edelleen pdf-lomakkeella.  

Tuetut selaimet: Chrome ja Firefox.

Toistaiseksi muut kulttuuriavustukset haetaan sekä kaikkien avustusten selvitykset tehdään pdf-lomakkeilla.

Hakeminen

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Rekisteröityneet yhteisöhakijat syöttävät ensimmäisellä kirjautumiskerralla yhteisön perustiedot ja vastuuhenkilön henkilötiedot sekä pakollisina liitteinä yhteisön säännöt ja hallituksen tiedot. Sen jälkeen hakemuksen voi täyttää, allekirjoittaa ja lähettää järjestelmästä. Yhteisö vastaa tietojen oikeellisuudesta ja tietojen päivityksestä.
Huom! Pankkitoimintojen suojaus saattaa estää liitteiden lataamisen yhteisön tietoja lisättäessä. Suojaus tulee poistaa käytöstä ennen liitteiden lataamista.

Jos hakijana on yksityishenkilö tai työryhmä, annetaan hakijan perustiedot hakulomakkeella. Yksityishenkilöiden ja työryhmien perustiedot ovat hakemuskohtaisia tietoja, jotka syötetään aina uuden hakemuksen yhteydessä.

Sähköisen haun pikaohje yhteisöille on ladattavissa tämän verkkosivun kohdasta Liitetiedostot.

Neuvonta

Lisätietoa kulttuuriavustuksista löytyy täältä >

Neuvontaa annetaan sähköpostitse kulttuuriavustukset[at]espoo.fi sekä hakuajan avauduttua puhelimitse, p. 040 639 3007 (24.6. – 30.7.2021). Jätäthän vastaajaviestin tarvittaessa. 

Kulttuurin avustusklinikka on kaikille avoin neuvontatapahtuma, jossa voit kysyä Espoon kaupungin kulttuuriavustuksista. 

Seuraavat Kulttuurin avustusklinikat järjestetään elokuussa. Katso tarkemmin pääsivultamme

Kulttuurin avustusklinikoille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  Tule tai liity mukaan sinulle sopivalla hetkellä!

Liitetiedostot

Yhteystiedot