Kulttuuriavustusten haku

Projekti- ja kehittämisavustusten sähköinen haku

Kulttuurin projekti- ja kehittämisavustuksia voi hakea sähköisesti ma 31.8.2020 klo 15.45 saakka. Hakemus tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisen palvelun kautta.

Sähköisessä haussa ovat mukana lähikulttuuriavustukset, taideharrastamisen avustus sekä kehittämisavustukset ammatillisille toimijoille. Toistaiseksi muut kulttuuriavustukset haetaan sekä kaikkien avustusten selvitykset tehdään pdf-lomakkeilla.

Tuetut selaimet: Chrome ja Firefox.

Hakeminen

Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla.

Rekisteröityneet yhteisöhakijat syöttävät ensimmäisellä kirjautumiskerralla yhteisön perustiedot ja vastuuhenkilön henkilötiedot sekä pakollisina liitteinä yhteisön säännöt ja hallituksen tiedot. Sen jälkeen hakemuksen voi täyttää, allekirjoittaa ja lähettää järjestelmästä. Yhteisö vastaa tietojen oikeellisuudesta ja tietojen päivityksestä.
Huom! Pankkitoimintojen suojaus saattaa estää liitteiden lataamisen yhteisön tietoja lisättäessä. Suojaus tulee poistaa käytöstä ennen liitteiden lataamista.

Jos hakijana on yksityishenkilö tai työryhmä, annetaan hakijan perustiedot hakulomakkeella. Yksityishenkilöiden ja työryhmien perustiedot ovat hakemuskohtaisia tietoja, jotka syötetään aina uuden hakemuksen yhteydessä.

Sähköisen haun pikaohje yhteisöille on ladattavissa tämän verkkosivun kohdasta Liitetiedostot.

Neuvonta

Lisätietoa kulttuuriavustuksista löytyy täältä >

Neuvontaa annetaan sähköpostitse kulttuuriavustukset[at]espoo.fi sekä puhelimitse 043 8271080 tai 043 8270614.

Avustusklinikka logo

Kulttuurin avustusklinikka on kaikille avoin neuvontatapahtuma, jonka järjestämme seuraavan kerran maaliskuussa 2021. Lisätietoja lähempänä tapahtumaa. 

Liitetiedostot

Yhteystiedot