Arja Saijonmaa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Arja Saijonmaa
Arja Saijonmaa on yksi parhaiten ulkomailla tunnetuista suomalaisista artisteista. Hän on laulanut suomalaisten sydämiin monia ikivihreitä lauluja, joista on muodostunut vahva osa kotimaista musiikkiperinnettä. Suurimman taitelijauran Arja Saijonmaa on tehnyt Ruotsissa. Vaikka viimeiset vuosikymmenet Arja on vaikuttanut enemmän Ruotsissa, Norjassa, Kreikassa ja Ranskassa, ei hän ole unohtanut suomalaista musiikkia ja kotimaisia juuriaan. Karismaattinen Arja nähdäänkin ainutlaatuisessa konsertissa Tapiolasalissa sunnuntaina 20. lokakuuta.

Saijonmaan ura alkoi 60-luvulla. Hänen ulkomainen uransa alkoi 70-luvun alussa, kun hänet kiinnitettiin solistiksi Mikis Theodorakisin maailmankiertueeseen.

Arja on julkaissut yhteensä 35 albumia ja myynyt niitä yli 2 miljoonaa kappaletta. Suomessa tunnetuimpia levytyksiä ovat mm. Puhu minulle rakkaudesta, Ystävänlaulu, Partisaanivalssi ja Ruotsissa mm. Jag vill tacka livet ja Högt över havet. Arja on ollut tuttu näky vuosien varrella myös musikaaleissa, tv-sarjoissa ja elokuvissa. Myös Euroviisut ovat kuuluneet Arjan repertuaariin. Tulevana kesänä Arja nähdään artistivieraana kruununprinsessa Victorian syntymäpäivillä.

Kesto 2 h (sis. väliaika)

Tiedot ja sijainti

Aika

su 20.10.2019 klo 18.00 - 20.30

Paikka

Tapiolasali, Espoon kulttuurikeskus

Järjestäjä

Espoon kulttuurikeskus

Hinta, euroa

33,50

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 33,50/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)