April Jazz: Flora Purim & Airto Moreira with Thiago Espirito Santo Group

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Flora Purim ja Airto Moreira
Fuusiojazzin kuningaspari Airto Moreira ja Flora Purim on tehnyt odotetun paluun keikkalavoille ja saapuu Suomeen basisti Thiago Espirito Santon johtaman yhtyeen kanssa!

Brasilialainen perkussionisti Airto Moreira on eräs jazzfuusion pioneereja. Hän oli mukana jo Miles Davisin vuonna 1970 julkaistulla Bitches Brew-albumilla, joka on etenkin fuusiojazzin ystävien arvostama mestariteos. Esimerkiksi Rytmi-lehti teki albumista 2000-luvulla artikkelin, jonka otsikko kysyi: "Maailman paras jazzlevy?" Se on myös edelleen yksi kautta aikojen eniten myydyistä jazzlevytyksistä. Muita Moreiran tunnetuimpia kokoonpanoja ovat olleet muun muassa Joe Zawinulin ja Wayne Shorterin tähdittämä Weather Report sekä Chick Corean ja Stanley Clarken johtama Return to Forever.

Flora Purim on brasilialainen jazzlaulaja, joka nousi kuuluisuuteen lauluosuuksillaan Return to Forever -albumilla ja hän on levyttänyt lisäksi muun muassa Stanley Clarken, Dizzy Gillespien, Gil Evansin, Carlos Santanan sekä aviomiehensä Airto Moreiran kanssa. 

Flora Purim, laulu (BR)
Airto Moreira, lyömäsoittimet, laulu (BR)
Thiago Espirito Santo, basso (BR)
Bruno Cardozo, piano (BR)
Cuca Teixeira, rummut (BR)

Kesto n. 1 h 30 min, ei väliaikaa

Tiedot ja sijainti

Aika

la 25.4.2020 klo 19.00 - 20.30

Paikka

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Järjestäjä

April Jazz / Espoo Big Band ry

Verkko-osoite

April Jazz

Hinta, euroa

42

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Liput 42/37 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)