April Jazz Club + WeeGee: Elifantree (PERUTTU)

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Elifantree-yhtyeen kuvituskuva

April Jazz Clubin ja Näyttelykeskus WeeGeen yhteistyössä tuottama klubisarja tuo livemusiikin museoympäristöön. Konserttiin ja WeeGeen neljään museoon on perjantain alkuillassa vapaa pääsy. 

Pian kuudennen pitkäsoittonsa alkuvuodesta 2021 julkaiseva Elifantree on kokeellista rytmimusiikkia laulun, saksofonin ja rumpujen päälle rakentava trio, joka laajentaa äänimaailmaansa värikkäällä kirjolla muita soittimia. Yhtyeen musiikkia on verrattu Pablo Picasson, Charles Chaplinin ja David Lynchin töihin, runsaudensarveen, mystiseen satumetsään ja ties mihin – mutta ennen kaikkea kyse on kolmen taiteilijan näkemyksestä siitä, mitä musiikki voi olla. Yhtyeen tavaramerkkeja ovat elastiset groovet, virtuoottiset improvisaatiot sekä hurja live-energia.
Anni Elif, laulu, sello
Pauli Lyytinen, saksofoni, elektroninen puhallinsoitin, rumpukone
Olavi Louhivuori, rummut
Ebeli Show klo 18
Elifantree klo 19

Vapaa pääsy!
 

Tulethan paikalle vain terveenä! Edellytämme kasvomaskin käyttöä 15 vuotta täyttäneille näyttelykeskuksen tiloissa ja tilaisuuksissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme lisäksi istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan, ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Järjestämme yleisön paikoituksen turvavälit huomioiden ja tilan siivousta on tehostettu. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi.

Syyskauden seuraavat April Jazz Club + WeeGee -illat:

4.12. klo 18 Elifantree
11.12. klo 16.30 Riitta Paakki Quartet
18.12. klo 16.30 Johanna & Mikko Iivanainen Duo


 
 

Tiedot ja sijainti

Aika

pe 4.12.2020 klo 18.00 - 20.30

Paikka

Näyttelykeskus WeeGee

Järjestäjä

April Jazz Club ja Näyttelykeskus WeeGee

Hinta, euroa

0

Lisätiedot; hinta, lipunmyynti

Vapaa pääsy