Espoon yhteispalvelu

Tervetuloa Espoon yhteispalveluun!

Neuvontaa ja opastusta

Palveluneuvojamme tarjoavat sinulle Espoon kaupungin yleisneuvontaa ja myyvät kaupungin eri tuotteita sekä opastavat mm. HSL:n, KELA:n ja Lippupisteen asioinnissa. Mietitkö, mihin tahoon Espoon kaupungilla sinun tulisi ottaa yhteyttä asiassasi? Kysäise yhteispalvelusta ja etsimme sinulle vastauksen tai ohjaamme sinut oikealle asiantuntijalle. Yhteispalvelupisteissä on tarjolla erilaisia Espoon kaupungin, KELA:n, kulttuuritapahtumien ja HSL:n esitteitä sekä lähialueen bussien ja junien irtoaikatauluja. Meiltä löydät myös turisti- ja ulkoilukartat sekä saat tarvittaessa ideoita Espoon matkailuun.

Sähköinen asiointi

Päätteillämme voit hoitaa asioitasi sähköisesti. Käytössäsi ovat tietokone sekä kopiointi-, tulostin- ja skannausmahdollisuus. Tarvittaessa opastamme mielellämme sähköisessä asioinnissa (Espoon kaupungin ja KELA:n sähköinen asiointi).

Tervetuloa asioimaan

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla; sähköpostilla, puhelimitse tai piipahtamalla palvelupisteessämme. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita! Voit antaa kirjallista palautetta paikan päällä tai sähköisesti.

Tervetuloa, Sinä olet meille tärkeä!