Villa Elfvikin luontotalo

Villa Elfvikin luontotalo on Espoon kaupungin ympäristövalistuskeskus ja arvokas jugend-huvila. Luontotalo edistää kestävää elämäntapaa niin, että talon tarjonnan avulla kävijät saavat eväitä toimia itse kestävämmällä tavalla. Kestävät toimintatavat näkyvät myös talon päivittäisessä toiminnassa. Olet lämpimästi tervetullut luontotaloon!

Luontotalo sijaitsee Laajalahden luonnonsuojelualueen laidalla. Alakerran Eläköön Espoo -näyttely esittelee Espoon arvokasta luontoa ja vaihtuvat näyttelyt erilaisia luonto- ja ympäristöteemoja. Talon yläkerrasta löytyy lapsille suunnattu leikkitila Mäyrän metsä. Luontotalolta lähtee useita lyhyitä luontopolkuja. Tiedot alueen viimeaikaisista luontohavainnoista saat luontotalon infosta.

Villa Elfvikin luontotalo tukee kouluja ja päiväkoteja ympäristökasvatuksessa monin tavoin. Luontokoulu tarjoaa päivän mittaista luonto-opetusta Espoon koululaisille ja ympäristökasvatuksen täydennyskoulutusta kasvattajille.

Café Elfvik

Villa Elfvikin tunnelmallisessa ruokasalissa toimiva kahvila on avoinna viikonloppuisin ja pyhinä talon aukioloaikoina. Reilun kaupan kahvilassa tee ja kahvi on reilua. Tarjolla on erilaisia suolaisia ja makeita kahvileipiä, myös luomua ja vegaanisia herkkuja. Sunnuntaisin keittolounas. Tarkempia tietoja Café Elfvikin omilta sivuilta.