Viherkallion koulu

Viherkallion koulu toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2014!

Viherkallion koulussa vuonna 2013 tapahtunutta: 

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu

Viherkallion koulu sai kunniamaininnan kaupunginjohtajan ja laatukeskuksen järjestämässä innovaatiokilpailussa Potentiaaliset innovaatiot sarjassa. Kunniamaininta myönnettiin koulussa kehitetystä Sopimusperusteisen jaetun johtajuuden järjestelmästä.

Microsoft-yhteistyö

Viherkallion koulu on valittu vuodelle 2014 Microsoftin Partners in Learning ohjelman Mentor-kouluksi. Lue uutinen asiasta täältä: http://www.espoo.fi/fi-FI/Kansainvalista_tunnustusta_tietotekniika(40540)

Kauppalehden uutinen

Kauppalehdessä oli juttu koulusta pe 13.12.2013. 

Lue uutinen tästä.

 

Viherkallion koulu vaalii monipuolisia tiedon etsintä- ja käsittelytapoja turvallisessa ja hyvin käyttäytyvässä oppimisympäristössä. Opetuksessa käytetään pedagogiikkaa, joka hyödyntää nykyaikaisia teknologisia oppimisvälineitä. Taito- ja taideaineopetuksella tuetaan monipuolisesti luovuutta ja itseilmaisua. Käytämme ilmaisutaidon pedagogisia keinoja oppilaan itsetuntemuksen ja vuorovaikutustaitojen kehittämisessä.

Työt tehdään lapsikeskeisessä ja avoimessa vuorovaikutuksessa ammattitaitoisen henkilökunnan, perheiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa hyödyntäen koko koulurakennuksen antamia mahdollisuuksia ja verkostomaista työtapaa Espoon sisällä, kotimaassa ja kansainvälisesti.

Kansainvälistä tunnustusta tietotekniikan käytöstä opetuksessa Viherkallion koululle ja Tomi-Pekka Niukkaselle 13.11.2013
Viherkallion koulu on valittu ainoana suomalaisena kouluna vuoden 2014 mentor-kouluksi Microsoftin maailmanlaajuiseen Microsoft Partners in Learning -oppilaitosyhteistyöohjelmaan. Ohjelmaan on valittu 80 innovatiivisten opetusmenetelmien kehittämisessä kunnostautunutta koulua ympäri maailmaa. Koulun luokanopettaja Tomi-Pekka Niukkanen puolestaan palkittiin Microsoft Innovative Educator Expert -tittelillä tietotekniikan hyödyntämisestä opetuksessa.
Julkaistu 25.1.2012 klo 9.05 , päivitetty 20.12.2013 klo 11.25

Aihealue:
  • Koulut, 
  • Perusopetus, 
  • Opetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Viherlaakso