Viherkallion koulu

Päivitämme kuvia ja kertomuksia arjen tapahtumista koulun Facebook sivulle. Käykää tykkäämässä meistä Facebookissa, niin näette mitä kaikkea mahtavaa Viherkalliossa tapahtuu! 

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu

Viherkallion koulu sai kunniamaininnan kaupunginjohtajan ja laatukeskuksen järjestämässä innovaatiokilpailussa Potentiaaliset innovaatiot sarjassa. Kunniamaininta myönnettiin koulussa kehitetystä Sopimusperusteisen jaetun johtajuuden järjestelmästä.

Microsoft-yhteistyö

Viherkallion koulu on valittu vuodelle 2014 Microsoftin Partners in Learning ohjelman Mentor-kouluksi. Lue uutinen asiasta täältä: http://www.espoo.fi/fi-FI/Kansainvalista_tunnustusta_tietotekniika(40540)

Viherkallion koulu - innovatiivinen 100-vuotias 2.12.2014
Viherkallion koulu täyttää 100 vuotta. Koulussa on käytössä uudenlaiset ja monipuoliset toimintatavat oppia. Lisäksi Viherkallion koulu toimii aktiivisesti monimuotoisen oppimisympäristön kehittäjänä.
Viherkallion koulu toimii edelläkävijänä tietotekniikan käytössä ja erilaisissa työtavoissa 8.5.2014
Viherkallion koulussa on tekemisen meininki. Innovatiivisessa koulussa otetaan oppilaat huomioon kokonaisvaltaisesti, panostetaan tietotekniikan käyttöön ja jaetaan johtajuutta.

Uutiset

RSS
 • TET-harjoittelu
  29.8.2016
  Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan Tet-harjoittelun Viherkallion koulussa, niin ole yhteydessä koulun apulaisrehtoriin Nina Pispalaan sähköpostitse nina.pispala@espoo.fi.
 • Viherhiukkanen
  11.5.2016
  Uusi ja mahtava Viherhiukkanen on ilmestynyt! Pääset tutkimaan sitä tästä linkistä!
 • Tervetuloa Viherkallion kouluun! Tästä linkistä löytyy tarpeellista informaatiota tulevien ekaluokkalaisten perheille! Koulututustuminen ja huoltajien infotilaisuus pidetään tiistaina 10.5. klo 17.30 alkaen. Lisätietoja löydätte liitteenä olevasta koululaisen kirjeestä.
 • Viherkallion koulussa kehitetään oppimisympäristöjä aktiivisesti oppilaiden, huoltajien ja henkilökunnan yhteistyönä. Kevättalven aikana on koulun ala-aulaan tehty yhteistyössä viihtyisät ja monipuoliset tilat monenlaiselle tekemiselle.
Julkaistu 25.1.2012 klo 9.05 , päivitetty 29.4.2016 klo 13.22

Aihealue:
 • Koulut, 
 • Perusopetus, 
 • Opetus
Kohderyhmä:
 • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
 • Viherlaakso