Espoon työväenopisto

Espoon työväenopistossa järjestetään vapaan sivistystyön kursseja useilla ainealueilla. Tarjontaamme kuuluu myös aikuisten taiteen perusopetus käsityössä, musiikissa ja kuvataiteessa, avoimen yliopiston opetus sekä myyntikoulutus yrityksille ja yhteisöille. Lisäksi on avoimia oppimisympäristöjä, joihin voi tulla opiskelemaan itsenäisemmin (esim. nikkariverstas ja kudonta-asemat).


Tervetuloa oppimaan!

Käynnistyviä kursseja

linkki Nuortenkurssit.fi -sivustolle linkki Nettiopisto -sivustolle Linkki YKI-testiin linkki Opet oppii-sivustolle

Opiston uutiskirje
Sinulla on nyt mahdollisuus saada sähköpostiisi säännöllisesti tietoa Espoon työväenopiston ajankohtaisista asioista!
Tilaa uutiskirje täältä!
Espoon työväenopiston uutiskirje 2016/5 (29.4.2016)
 

Liikutaan yhdessä – myös kesällä! 13.4.2016
Kesäinen luonto antaa paljon mahdollisuuksia omaehtoiseen liikkumiseen, mutta myös ryhmäliikuntaan. Espoon työväenopistolta löytyy jokaiselle jotain, rantavenyttelystä paljasjalkajuoksuun.
Myös monipuolinen tarjonta tuttuja sisäliikuntatunteja.
Omnian Puutarhalauantai - luentoja ja puutarhaneuvontaa Sellon kirjastossa 14.5.2016 klo 10.00
Puutarhalauantai -tapatumasta löytyy innostavaa tekemistä ja opittavaa kaiken ikäisille. Ohjelmassa puutarhaluentoja, kylvöpaja, info- ja neuvontapisteitä.

Uutiset

RSS
  • Espoon työväenopiston ja aikuislukion toiminta Tapiolassa jatkuu uusissa tiloissa syksyllä 2016, kun Omnia saa Tapiolaan uudet toimitilat osoitteeseen Itätuulentie 1.
  • Wanhassa Satamassa järjestetyillä Käden taidot -messuilla 5.–6.3. Käden taidot -tiimillä oli messuilla suuri ja näyttävä osasto, jossa oli pystytettynä kangaspuut ja puuntyöstöpöytä.
  • Haluaisitko kehittää kielitaitoasi, mutta tunneilla käyminen ei ole mahdollista? Verkossa voisit ehkä opiskella, mutta eikö koneen ääressä opiskelu ole tylsää ja yksinäistä? Kaikkea muuta! Lue, mitä opiskelijamme ja opettajamme kertovat verkko-opiskelun hyvistä puolista!
  • Miltä maistuu keltainen? Onko höyhen kevyt vai painava? Onko sininen lämmin vai kylmä? Värikylpy on kuvataiteellinen työpaja lapsiperheille.
  • Pääkaupunkiseudun kansalais-, aikuis- ja työväenopistojen kevätlukukauden kurssien suosiosta voi hyvin päätellä mitkä asiat tällä hetkellä ovat ihmisille tärkeitä. Jonoja muodostuu niille kursseille, jotka selkeästi noudattelevat tämän hetken yleisiä yhteiskunnallisia trendejä.
Julkaistu 18.2.2013 klo 16.29 , päivitetty 29.4.2016 klo 11.49

Aihealue:
  • Aikuiskoulutus, 
  • Kansalaisopistot, 
  • Työväenopistot, 
  • Opetus