Työllisyyskonsertti Sello

Työllisyyttä, työelämässä oppimista ja rekrytointipalvelua yrityksille

Kauppakeskus Sello ja Espoon kaupungin työllisyyspalvelut lyövät hynttyyt yhteen espoolaisen työllisyyden hyväksi. Kauppakeskuksessa toimivat yritykset tarjoavat espoolaisille työttömille työnhakijoille mahdollisuuksia tutustua työkokeilussa kaupan alan ja asiakaspalvelun tehtäviin, oppia uutta ja parantaa asemaansa työmarkkinoilla.

Espoon kaupungin Työllisyyskonsertti Sello -hanke etsii yrityksiin sopivat työkokeilijat. Työkokeilijoille hanke tarjoaa yksilöllistä valmennusta työnhakuun ja auttaa jatkosuunnitelmien tekemisessä. Työkokeilun kautta voi saada työpaikan tai lähteä opiskelemaan.

Kiinnostaako kaupan ala ja asiakaspalvelu?

Työkokeilu Kauppakeskus Sellossa ja yksilöllinen valmennus auttavat sinua uralla eteenpäin. Voit löytää uuden työpaikan tai innostua uuden ammatin opiskelusta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa alan kokemusta tai koulutusta - tärkeintä on, että haluat tehdä töitä ja oppia uutta.

Ota yhteyttä projektityöntekijäämme! Esittele itsesi, kerro kiinnostuksestasi ja sovi tapaaminen. Ehkä juuri sinulle sopiva työkokeilupaikka on parhaillaan avoimena.

Valmennukseen voit tutustua tarkemmin täällä.

Työnantaja, säästä aikaa, vaivaa ja rahaa rekrytoinnissa!

Tarjoa työkokeilupaikka - me teemme sen helpoksi! Projektityöntekijämme etsii yritykseesi ja tehtävääsi sopivia työkokeilijoita, hoitaa rekrytoinnin rutiinit puolestasi ja on käytettävissäsi työkokeilun ajan. Palvelu on maksuton.

Työkokeilu on toimiva keino löytää hyviä työntekijöitä ja tarjota työttömälle mahdollisuus päästä eteenpäin. Halutessasi voit palkata työkokeilijan työsuhteeseen. Voit myös tarjota työkokeilupaikan usealle työttömälle työnhakijalle.

Ota yhteyttä projektityöntekijäämme, niin kerromme työkokeilusta tarkemmin! Palvelu on tarjolla yrityksille myös Kauppakeskus Sellon ulkopuolella.

Yhteystiedot:

Projektityöntekijä Janne Erkka
puh. 043 825 9628

Projektityöntekijä Katja Heiniö
puh. 043 826 7541

Projektityöntekijä Sanna Kuusisto
puh. 043 825 8423

Projektityöntekijä Riitta Wiren
puh. 043 825 9043

Projektisuunnittelija Jari Engström
puh. 046 877 2362

Koordinaattori Merja Kyllönen
puh. 043 825 7992

Sähköposti: tyollisyyskonsertti@espoo.fi

Työllisyyskonsertti Sello -hankkeen (2015-2017) rahoittavat Euroopan unioni (Euroopan sosiaalirahasto) ja Espoon kaupunki. Hankkeessa edistetään työllisyyttä kehittämällä työelämälähtöistä oppimisympäristöä, luomalla työnantajalähtöinen rekrytointimalli ja työnantajille maksuton rekrytointipalvelu sekä rakentamalla Espooseen työllistymistä edistävä työnantajien verkosto.

Syksyn Duunifestareilla työnhakijat ja -antajat kohtaavat 16.5.2016
Työnantaja - onko sinulla tarjota työtä, mutta et löydä osaajaa? Tule mukaan Duunifestareille syyskuussa.
Työllisyyskonsertti Sello -hanke käynnistyi vauhdikkaasti 12.1.2016
Uudenlaisen työllistämiskonseptin kehittäminen on alkanut lupaavasti Espoossa. Espoon kaupungin työllisyyshankkeessa kehitetään työnantajien tarpeisiin sopivaa rekrytointimallia, jolla työllistetään työttömiä työnhakijoita.

Uutiset

RSS

Liitetiedostot

Julkaistu 2.11.2015 klo 8.58 , päivitetty 19.4.2016 klo 10.18

Aihealue:
  • Työharjoittelu, 
  • Rekrytointi, 
  • Työpaikka, 
  • Työ
Kohderyhmä:
  • Työnhakijat