Tänään perjantaina espoolaisiin koteihin jaettava asukaslehti kertoo, mitä muuta metro mahdollistaa paitsi ihmisten liikuttelun.
Kaupunkisuunnittelulautakunta päättää 25.5. Veräjäpellon asemakaavamuutoksen hyväksymisen esittämisestä kaupunginhallitukselle.

Veräjäpellon asemakaavan muutoksen tavoitteena on huonokuntoisten koulutilojen purkaminen ja uusien koulu- ja päiväkotitilojen rakentaminen. Kaavassa varaudutaan myös Leppävaaran lukion tulevaisuuden tilatarpeiden muutoksiin.

Uutiset

RSS
  • Innostamme nuoria osallistumaan Papuposset -kasvisruokakilpailuun ja jakamaan maukkaita kasvisruokaohjeitaan ja mieleenpainuvia kasvisruokailukokemuksiaan sosiaalisessa mediassa. Tavoitteenamme on lisätä ilmastoystävällisen kasvisruoan tunnettavuutta, maistuvuutta ja menekkiä kouluruokailussa.
  • Espoon ympäristökeskus seuraa kaupungin vesistöjen tilaa säännöllisillä tutkimuksilla. Myöhäisen jäätymisen ja lyhyen jäätalven takia useimpien järvien happitilanne pysyi hyvänä läpi talven.
  • Sitran perustama Pääkaupunkiseudun Smart & Clean -säätiö kehittää pääkaupunkiseudusta ja Lahdesta maailmanluokan testialueen puhtaissa ja älykkäissä ratkaisuissa, joita kaupungistuva ja fossiilisen energian käytöstä eroon pyristelevä maailma tarvitsee. Tavoitteena on, että pääkaupunkiseutu ja Lahti tarjoavat parhaat ratkaisut maailman kaupunkien haasteisiin ja toimivat näyteikkunana suomalaisille ja kansainvälisille yrityksille.
  • Käsittelyssä ovat mm. Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen vaikutukset palveluverkkoon sekä tilapäisen asumisen asiakasmaksu.
  • Eteläisen aikuissosiaalityön puhelinpalvelu ja palveluneuvonta ovat suljettuina perjantaina 27.5.2016. Kiireellisissä tapauksissa voitte olla yhteydessä Pohjoiseen aikuissosiaalityöhön.

Tapahtumia

RSS