Lintujen muuttoaikaan Espoon Laajalahden kosteikolla levähtää ja ruokailee lukuisia Barentsin alueella pesiviä lintulajeja; kahlaajia, haukkoja ja hanhia. Valokuvanäyttely vie näiden lajien uhattuihin elinympäristöihin ja tekee tutuksi arvokkaan pohjoisen luonnon kauneutta. Näyttely on esillä Villa Elfvikin luontotalossa 31.8. - 16.10.2016
Käsitys perinteisestä oppimisympäristöstä mullistuu, kun Espoon Haukilahden lukion opiskelijat syyslukukauden alussa aloittavat opiskelunsa Aalto-yliopiston kampukselle hajautetuissa tiloissa Otaniemessä.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
 • Kaupunkitanssit Tapiolassa
  30.8.2016 klo 19.00
  Tanssin riemusta voi jälleen nauttia ammattitanssinopettajien johdolla. Mukaan voi tulla ilman ennakkotaitoja, paria tai ilmoittautumista. Tällä kertaa Espoon kulttuurikeskuksen Amfilla tanssitaan cha-chata. Vapaa pääsy.
 • Tanssiteos Omnipotens pureutuu ihmisen kaikkivoivan harhaan, psyykkiseen ja mentaaliseen tilaan, jossa väkivalta muuttuu poliittisilla tavoitteilla perustelluksi toiminnaksi. Esitykset kulttuurikeskuksen Louhisalissa 30.8.-31.8.
 • Työnäytöksessä keritään lammas.
 • Taaperosirkuskurssi
  31.8.2016 klo 11.00
  Taaperosirkus (1-3v) on lapsen ja vanhemman yhteinen sirkusharrastus. Kokeilemme erilaisia sirkusvälineitä ja etenemme valmistavista harjoituksista vaativampiin. Lapsi saa kokemuksia liiketaidoista joihin ei ilman vanhemman apua pystyisi.
 • Vauvasirkuskurssi
  31.8.2016 klo 12.15
  Vauvasirkus (4-12kk) on vanhemman ja vauvan yhteinen hauska harrastus. Kurssilla tehdään harjoituksia jotka kehittävät vauvan kehon tuntemusta ja koordinaatiota sekä vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Samalla aikuinen saa pientä liikuntaa.