Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora

Pikku-Aurorassa vaalitaan lasten omaa leikkiä, luovuutta ja yhdessä tekemistä. Pajoissa ja kerhoissa apuna toimivat  aikuiset ammattilaiset, kuten taiteilijat ja taideopettajat. Lisäksi järjestetään erilaisia esityksiä, näyttelyitä ja koko perheen tapahtumia. Toimintaa on molemmilla kotimaisilla kielillä ja osa näyttelyistä ja pajoista on kielestä riippumattomia.

Meillä on esteetön kulku, invapysäköinti ja inva wc. Avustavat koirat ovat tervetulleita Pikku-Auroraan.

Tapahtumat joihin ennakkovaraukset: pikku-aurora@espoo.fi tai puh. 09 816 83364.
Lippuja myös ovelta puoli tuntia ennen esityksen alkua mikäli tapahtumaa ei ole loppuunvarattu ennakkoon.Meillä voit maksaa Smartum-kulttuurisetelillä sekä Virike-setelillä.
 

UnelmaAIKA Tilanhoitajantalossa

Ma 10.4 alkaen ovet ovat auki arkisin klo 9.00-15.00. Tule hengähtämään, juomaan kupponen kuumaa, lukemaan lehtiä tai pitämään etätyöpäivää. Eväitä voi lämmittää mikrossa. Tilanhoitajantalo on pihapiirin keskimmäinen talo. Tervetuloa!


KEVÄT 2017 ESITE:

Klikkaamalla kuvaa pääset selaamaan esitettä!

  

Tilaa Pikku-Auroran uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa Pikku-Auroran tapahtumista!


Taidetta lasten ehdoilla 
Pikku-Auroran toiminnassa painotetaan lasten ja nuorten tarpeita ja taiteen voimaa kasvun, kehityksen ja itseilmaisun lähteenä. Lähtökohtana ovat lapset, leikki ja luovuus. Talossa järjestetään taidetyöpajoja päivä-hoitoikäisille, esikoululaisille ja alakoulun pienimmille. Erityisryhmille on erilaisia taidekasvatusprojekteja ja pajatoimintaa. Kotona hoidettaville lapsille on vauva- ja taaperokursseja.

Taidetalo on toiminut suosittuna ja monipuolisena lasten taidekeskuksena vuodesta 2003 lähtien, ja toiminnan laajentamiselle ja kehittämiselle on kysyntää. Tavoitteena on taidekeskuksen laajentaminen pihapiirissä olevaan meijerirakennukseen.

Pikku-Aurora  on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen.

Kuvituskuvat sivuilla: Kati Vuorento.

Käsityökoulu Robotti  
Pikku-Auroran tiloissa on toiminut syksystä 2013 lähtien Käsityökoulu Robotti. Katso tarkemmat tiedot: www.kasityokoulurobotti.fi