Ison Omenan palvelutori

Ison Omenan palvelutori on uusi julkisten palvelujen palvelukonsepti, jonka tavoitteena on helpottaa kuntalaisten arkiasiointia. Palvelutorilta löydät kirjaston, nuorisopalvelut, neuvolan, terveysaseman, mielenterveys- ja päihdepalvelut, Kelan, Yhteispalvelupisteen, HUS:n laboratorio- ja kuvantamistoiminnot ja kulttuurin ja taiteen kohtaamispaikka Kohtaamon.

Miten pääsen Palvelutorille?

Ison Omenan palvelutori sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksen laajennusosan ylimmässä kerroksessa (3. krs) suoraan mm. ravintolamaailman ja tulevan bussi- ja metroterminaalin yläpuolella.

Jalan löydät paikalle vanhan kauppakeskuksen käytäviä ja rullaportaita pitkin. Jalankulun sisäänkäynnit kauppakeskuksen laajennusosaan ovat Markkinakatu 1, Suomenlahdentie 1 ja Piispansilta 19.

Taksilla saapuessasi kannattaa pyytää ajamaan suoraan pysäköintihalliin Suomenlahdentie 1:n rampista, josta on opasteet Palvelutorille. Pysäköintihallista pääset hissillä 3. kerrokseen, suoraan Palvelutorille.

Autolla pääset lähimmäksi Palvelutoria niin ikään pysäköimällä autosi pysäköintihalliin, jonne ajetaan Suomenlahdentie 1:n rampin kautta. Voit pysäköidä ilmaiseksi kaksi tuntia, ja jos lataat älypuhelimeesi Cityconin Iso Omena -mobiilisovelluksen, ilmainen pysäköintiaikasi kasvaa 4 tuntiin.

Aukioloajat

Palvelutori on avoinna ma–pe klo 7–21, la klo 8–18 ja su klo 11–18. Arkipyhinä Palvelutori on suljettuna. Jokaisen palveluyksikön omat palveluajat kerrotaan yksikön tietojen kohdalla.

Poikkeusaukioloajoista tiedotamme Facebook-sivuillamme, Twitterissä ja Iso Omenan mobiilisovelluksen kautta.

Kesän 2017 poikkeusaukioloajat

Lisätietoa