Mainingin koulu

Mainingin koulu toimii uusissa peruskorjatuissa tiloissa.

Mainingin koulu on musiikki- ja tanssipainotteinen yhtenäinen peruskoulu, jossa on luokat 1. - 9. Koulun tavoitteena on kasvattaa oppilaat työskentelemään yhdessä ja hankkimaan ja soveltamaan itsenäisesti tietoja ja taitoja. Koulussa arvostetaan työntekoa ja tervettä itsetuntoa sekä korostetaan vastuuntuntoa, suvaitsevaisuutta ja hyvää käytöstä. Luokilla 3. - 9. on musiikkiluokat, yksi kullakin luokkatasolla. Yläluokilla on myös tanssipainotus.

Mainingin koululla on oma blogi, joka täydentyy oppilaiden ja opettajien teksteillä koulumaailmasta ja koulumme tapahtumista. Tässä linkki blogiin.

Mainingin koulun Blogi

Ajankohtaista: 

Hyvää kesää!

Syyslukukausi alkaa  tiistaina 16.8. klo. 9.00.

Yhteishausta tietoa kohdasta: Ajankohtaista opolta

Valinnaisaineista löytyy tietoa kohdassa  Valinnaisaineet

Yläkoulun opas 2016-2017 on ilmestynyt ja sitä voi tarkastella kohteessa:  Oppaat ja esitteet

Mainingin koulu loisti Pisa-tutkimuksissa 20.5.2016
Espoolainen lähiökoulu pesi vertailussa Shanghain, Singaporen ja Hong Kongin. Länsiväylä 4.5.2016 julkaisi puheenaiheita-palstallaan jutun Mainingin koulun hienoista Pisa-tuloksista. Alla-olevasta linkistä pääsee lukemaan verkko-version jutusta.
Lukuvuosi 2016-2017 alkaa alaluokilla uuden opetussuunnitelman mukaan 20.5.2016
Hyvät huoltajat,
alaluokat aloittavat opiskelunsa uuden opetussuunnitelman mukaisesti syksyllä 2016. OPS on suunnitelma siitä mitä ja miten koulussa opiskellaan. Se on kaiken koulutyön perusta.

Uutiset

RSS
  • Koululiikuntaliiton Power Mover tanssikilpailun voitto musiikki- ja tanssipainotteiseen Mainingin kouluun!
  • Espoon opetustoimessa on iloittu espoolaisten koulujen hyvistä PISA-tuloksista. Esimerkiksi Mainingin koulun keskiarvo luonnontieteissä oli 602, kun koko Suomen keskiarvo oli 545 ja OECD-maiden 501. Tutkimuksessa parhaiten menestyneiden maiden, Shanghain, Hong Kongin ja Singaporen keskiarvot olivat 551–580.

Liitetiedostot

Julkaistu 13.1.2012 klo 9.48 , päivitetty 4.6.2016 klo 9.22

Aihealue:
  • Koulut
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Espoonlahti