Mainingin koulu

Mainingin koulu on vasta peruskorjattu musiikki- ja tanssipainotteinen yhtenäinen peruskoulu, jossa on luokat 1. - 9. Koulun tavoitteena on kasvattaa oppilaat työskentelemään yhdessä ja hankkimaan ja soveltamaan itsenäisesti tietoja ja taitoja. Koulussa arvostetaan työntekoa ja tervettä itsetuntoa sekä korostetaan vastuuntuntoa, suvaitsevaisuutta ja hyvää käytöstä. Luokilla 3. - 9. on musiikkiluokat, yksi kullakin luokkatasolla. Yläluokilla on myös tanssipainotus.

Ajankohtaista: 

19.1.2017              Yläluokilla koulupäivä klo 9-15.00

20.2. - 24.2.           Talviloma

Haku painotettuun musiikki- ja tanssiopetukseen on käynnissä! Hakulomakkeet tästä

Mainingin koululla on oma blogi, joka täydentyy oppilaiden ja opettajien teksteillä koulumaailmasta ja koulumme tapahtumista. Tässä linkki blogiin: Mainingin koulun Blogi

Nyt voit seurata Mainingin koulua myös Instagramissa (mainingin_koulu) ja Facebookissa!

Mainingissa tapahtunutta:

Jaana Wessmanin luentodiat tietokonepeleistä ja niiden vaikutuksesta nuoriin ja lapsiin: Tietokonepelien hyödyt ja haitat; Mitä peruskouluikäisen ja hänen vanhempansa pitää tietää? (pdf, 167 Kt)

Uusi opetussuunnitelma: 

Uusi opetussuunnitelma tulee kokonaisuudessaan käyttöön alaluokilla 1.8.2016, seitsemännellä luokalla 1.8.2017, kahdeksannella luokalla 1.8.2018 ja yhdeksännellä luokalla 1.8.2019.

Mainingin koulun opetussuunnitelma