Luontoretket

Ympäristökeskus järjestää luontoretkiä parhaimpiin espoolaisiin luontokohteisiin. Retkille voi osallistua kuka tahansa, kaupungin rajat eivät ole esteenä. Retkitarjonnasta löytyy niin aikuisille suunnattuja tietopainotteisia retkiä kuin lasten ehdoilla eteneviä toiminnallisia perheretkiä.

Espoossa on jäljellä vielä paljon arvokasta luontoa, johon luontoretket tarjoavat hyvän tilaisuuden tutustua. Kaikki retket ovat maksuttomia, eikä niille tarvitse ilmoittautua, ellei toisin mainita. Retkipaikat on valittu niin, että niille pääsee myös julkisilla liikennevälineillä.

Vuoden 2016 retket alkavat linturetkillä huhtikuussa. Tiedot Espoon luontoretkistä päivitetään tälle sivulle maaliskuun aikana. 

Koko pääkaupunkiseudun luontoretkitarjonnan löydät kuntien yhteisestä luontoretkikalenterista, joka on huhtikuun alusta eteenpäin noudettavissa Villa Elfvikin luontotalosta, ympäristökeskuksesta ja yhteispalvelupisteistä. Myös joissakin kirjastoissa kalenteria on jaossa.

Espoon ympäristökeskuksen luontoretket

RSS
  • Metsämieli-harjoituksissa pysähdytään kuulostelemaan luonnon herättämiä myönteisiä tunteita ja ajatuksia. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, taltuttavat stressiä, virkistävät ja antavat voimavaroja. Suositusikä yli 15 vuotta. Ilmoittaudu mukaan. Vapaa pääsy!
  • Marraskuisessa metsässäkin on elämää! Koko perheen luontoretkellä Villa Elfvikissä kuljetaan lasten ehdoilla. Vapaa pääsy.
Julkaistu 14.12.2011 klo 14.55 , päivitetty 7.7.2016 klo 16.31

Aihealue:
  • Luonto- ja ulkoilureitit, 
  • Luonto