Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

MIllainen on sinun kirjastosi? 30.8.2014 klo 11.00
Asukastilaisuuksien sarja Espoonlahden kirjastojen tulevaisuudesta. Tule mukaan tai jos et pääse, osallistu verkkokyselyyn!

Uutiset

RSS
  • Kulttuurikaveritoiminta on uudenlaista vapaaehtoistoimintaa, joka käynnistyy nyt Espoossa. Kulttuurikaverina voit toimia tukena ja seurana sellaisille henkilöille, joiden eri syistä johtuen on vaikea lähteä kulttuuritilaisuuksiin yksin. Syyskuussa järjestetään ensimmäinen uusia Kulttuurikavereita valmentava koulutus.
  • Pääkaupunkiseudun liputustoimintamallin pilotti vauhtiin Espoossa, jossa kokeillaan lasten ja nuorten kanssa tehtävän työn osana liputustoimintamallia, jossa jo heikkojen signaalien avulla osataan ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä ja tarjota lapsen tai nuoren tilanteeseen tukea.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 8.8.2014 klo 14.27

Aihealue:
  • Kirjasto