Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Opinmäki opettaa uuteen tapaan 26.8.2015
Monia eri toimintoja kokoava Opinmäen oppimiskeskus Espoon Suurpellossa viettää avajaisia Espoo-päivänä 29.8. 2015 klo 11–14. Avajaisissa esitellään monipuolisesti tilaa ja toimijoita, jotka ovat mukana luomassa Opinmäestä Suurpellon sydäntä.

Uutiset

RSS
  • Espoon kaupunginkirjasto on avannut Suurpellon Opinmäkeen Aktiivisen oppimisen keskuksen eli AKUn. AKUssa on keskiössä elinikäinen oppiminen tekemisen kautta. AKUn toiminta suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Nuorisopalveluiden ja Opinmäen muiden toimijoiden kanssa.
  • Monia eri toimintoja kokoava Opinmäen oppimiskeskus Suurpellossa otetaan käyttöön 12.8.2015. Rakennus on nyt viimeistelyvaiheessa ja koulupiha rakennetaan kesän aikana. Toimijat voivat muuttaa uusiin tiloihin jo kesäkuussa.

Tapahtumat

RSS
  • Muistikahvila
    5.10.2015 klo 13.00
    Muistikahvila Muistisairaan kohtaaminen
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 16.6.2015 klo 16.43

Aihealue:
  • Kirjasto