Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Verkkomaksamistoiminto HelMet-kirjastojen käyttöön 11.12.2014
Asiakkaan ei tarvitse enää kantaa mukanaan sen paremmin kolikoita kuin suuria seteleitäkään kirjastoon tullessa. Lappeenrantalainen Paybyway Oy on toimittanut pääkaupunkiseudun kirjastoille Maksukaista-nimisen verkkomaksamisratkaisun.

Uutiset

RSS
  • Espoon kaupungin kulttuurilautakunta päätti eilisessä kokouksessaan 21.10.2014 esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle palveluiltaan monipuolista uutta aluekirjastoa ja sitä täydentävää lähipalvelua.
  • Vielä ehdit ilmoittautua kurssille!
    Kulttuurikaveritoiminta on uudenlaista vapaaehtoistoimintaa, joka käynnistyy nyt Espoossa. Syyskuussa järjestetään ensimmäinen uusia Kulttuurikavereita valmentava koulutus.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 17.10.2014 klo 10.07

Aihealue:
  • Kirjasto