Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

MetkaMatka-kirjastometro Kauklahden kirjastoon 25.10.2014 klo 10.00
Hurjan hauska koko perheen kirjastometro MetkaMatka kiertää Espoon kirjastoja. Tapahtumakiertue jatkaa Kauklahden kirjastoon lauantaina 25.10.2014.

Uutiset

RSS
  • Vielä ehdit ilmoittautua kurssille!
    Kulttuurikaveritoiminta on uudenlaista vapaaehtoistoimintaa, joka käynnistyy nyt Espoossa. Syyskuussa järjestetään ensimmäinen uusia Kulttuurikavereita valmentava koulutus.
  • Ravintola Täyttymys ja terveysasemien tekstiviestipalvelu kuulovammaisille saivat kunniamaininnan. Kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä palkitsi voittajat Espoo-päivänä.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 17.10.2014 klo 10.07

Aihealue:
  • Kirjasto