Kirjasto
"Kaupunginkirjasto on täynnä polkuja kulttuuriin, tietoon ja taitoon. Omatoimiaukiolo lähikirjastoissa, pajan innovatiiviset palvelut, lasten ja nuorten palvelut sekä maahanmuuttajatyö ovat vuoden 2016 painopistealueitamme. Palvelutori aukeaa elokuussa Isossa Omenassa ja tarjoaa aivan uudenlaista kirjastopalvelua!"

Kirjastopalveluiden aluejohtaja Oili Sivula, Leppävaara


Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Entressen kirjasto sai palkinnon monikulttuurisuustyöstä 8.12.2015
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on jakanut seitsemän Suomi-palkintoa. Tänä vuonna palkittujen joukossa oli Entressen kirjasto ja monia maahanmuuttajataustaisia taitelijoita.

Uutiset

RSS

Tapahtumat

RSS
  • Projektinjohtaja Mika Rantala kertoo Leppävaaran alueen kehittämishankkeiden tilanteesta ja projektinjohtaja Pekka Vikkula Keran kaavoitus- ja rakentamissuunnitelmista. Lisäksi keskustellaan kotikaupungin tulevaisuudennäkymistä.
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 11.2.2016 klo 14.05

Aihealue:
  • Kirjasto