Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Sanomalehtiä iPadissa 19.3.2013
Entressen kirjastossa voit lukea Iltalehden ja valtavan määrän sanomalehtiä eri puolilta maailmaa iPadilla. Lehdissä on sama sisältö, kuin aamun paperilehdessäkin. Lainaa iPad Entressen kirjaston Infosta.

Uutiset

RSS
  • Espoon kaupungin kulttuurilautakunta päätti eilisessä kokouksessaan 21.10.2014 esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle palveluiltaan monipuolista uutta aluekirjastoa ja sitä täydentävää lähipalvelua.
  • Vielä ehdit ilmoittautua kurssille!
    Kulttuurikaveritoiminta on uudenlaista vapaaehtoistoimintaa, joka käynnistyy nyt Espoossa. Syyskuussa järjestetään ensimmäinen uusia Kulttuurikavereita valmentava koulutus.

Tapahtumat

RSS
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 17.10.2014 klo 10.07

Aihealue:
  • Kirjasto