Kirjasto

Olemme monikulttuurinen kirjasto, niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin osalta. Kirjasto on maailma pienoiskoossa. Juuri siksi minäkin viihdyn täällä helmet.fi/sello

Tuija Sellon kirjastosta

Tuija

Kirjastomme inspiroi mieltä ja tuo voimaa arkeen. 

Espoon kirjastot kuuluvat pääkaupunkiseudun HelMet-kirjastoverkkoon yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kanssa. HelMet on lyhenne sanoista Helsinki Metropolitan Area Libraries.

HelMet-kirjastojen nettisivuilta saat tiedot kaikkien kirjastojen palveluista ja tapahtumista.

HelMet.fi-etusivun ylalaidassa olevasta hakulaatikosta pääset kirjastotietokantaan. Voit katsoa, mitä lainattavaa meillä on, tehdä varauksia, uusia lainojasi ja päivittää omia tietojasi.

Tule käymään: viihdy, virkisty ja viisastu kirjastossa!

HelMet.fi

Tutustu HelMet-kirjastojen esitteeseen

Sanomalehtiä iPadissa 19.3.2013
Entressen kirjastossa voit lukea Iltalehden ja valtavan määrän sanomalehtiä eri puolilta maailmaa iPadilla. Lehdissä on sama sisältö, kuin aamun paperilehdessäkin. Lainaa iPad Entressen kirjaston Infosta.

Uutiset

RSS
  • Pääkaupunkiseudun liputustoimintamallin pilotti vauhtiin Espoossa, jossa kokeillaan lasten ja nuorten kanssa tehtävän työn osana liputustoimintamallia, jossa jo heikkojen signaalien avulla osataan ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä ja tarjota lapsen tai nuoren tilanteeseen tukea.
  • Kirjaston palveluverkon kehittäminen tuodaan kulttuurilautakunnan käsiteltäväksi alkusyksystä. Sitä ennen selvitetään kuntalaisten tarpeita ja toiveita ja kerätään ajatuksia sekä mielipiteitä mm. kirjaston tekemällä kuntalaiskyselyllä ja järjestämällä paikallisia asukasiltoja yhteistyössä kulttuurilautakunnan kanssa.

Tapahtumat

RSS
  • Espoo-päivä 2014
    30.8.2014 klo 9.00
    Espoo-päivää vietetään jälleen elokuun viimeisenä lauantaina 30.8. aamusta iltaan. Tule mukaan juhlistamaan yhteistä kaupunkipäivää yli 100 ohjelman pariin.
Julkaistu 28.12.2011 klo 13.12 , päivitetty 8.8.2014 klo 14.27

Aihealue:
  • Kirjasto