Elävä kaupunkikulttuuri

Elävä kaupunkikulttuuri syntyy yhteisessä kaupunkiympäristössä, jossa ihmiset, ideat ja kulttuuriset sisällöt risteävät. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluissa toteutamme projekteja ja mahdollistamme tapahtumia, joiden kautta lisäämme kaupunkilaisten mahdollisuutta osallistua yhteisen ympäristömme elävöittämiseen ja siinä viihtymiseen.

Espoossa voi kohdata taidetta ja kulttuuria myös tuttujen kulttuuritilojen ulkopuolella. Kadulla voi huomata katutaideteoksia alikulkutunneleissa tai talojen seinillä. Lähipuistosta saattaa kajahtaa konsertti tai sirkusesitys. Kaupunkilaisten itse toteuttamissa tapahtumissa näkee paikallista kulttuuria ja osaamista. 

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista projekteista. Tervetuloa tutustumaan kaupunkiympäristössämme tapahtuviin taide- ja kulttuurielämyksiin! 

tulossa:Clunker Circus: L'Avventura - Seikkailu

La 22.10. klo 11.00 Kauppakeskus Sellon lava-alue
La 29.10. klo 11.00 Kauppakeskus Espoontori, 1 krs.

Katusirkusesitys L'Avventura - Seikkailu vie kaikenikäiset mukaan seikkailuun! Akrobatian, liikkeen ja visuaalisen komiikan keinoin etenevää seikkailua rytmittää musiikki, joka vaihtuu tilojen ja tunnelmien mukana klassisesta jazziin ja koneellisiin rytmeihin.

Sirkustaiteilijat Jori ja Rasmus kutsuvat katsojat mukaan seikkailuun, joka syntyy pienistä asioista lavalla ja katsojien mielissä. Seikkailu alkaa, kun tyhjään lattiaan piirtyy viiva ja jatkuva muutos käynnistyy. Maisema muuttuu ja perspektiivi vaihtuu katsojien edessä jatkuvasti. Tilat ja tasot syntyvät, asioita ilmestyy ja katoaa ja esiintyjät yrittävät pysyä mukana seikkailussa. Jori ja Rasmus siirtyvät tilasta toiseen ja eri perspektiiviin kuin vanhassa tietokonepelissä. Vapaa pääsy. Esitykset koordinoi Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut.
urbanproject
29.-30.12.2016, Espoon keskuksen Kannu

Nuorille suunnattu katukulttuuripainoitteinen tapahtuma tulee jälleen Espoon keskuksen Kannuun! Kaikille nuorille avoin ja ilmainen tapahtuma sisältää katumaalausta, musiikkia, leffoja, skedeä ja workshoppeja.
Lisätiedot päivittyvät tälle sivulle syyskuun aikana. 

Uutiset

RSS
Julkaistu 29.4.2015 klo 10.22 , päivitetty 12.10.2016 klo 11.35