Elävä kaupunkikulttuuri

Elävä kaupunkikulttuuri syntyy yhteisessä kaupunkiympäristössä, jossa ihmiset, ideat ja kulttuuriset sisällöt risteävät. Tapahtuma- ja kulttuuripalveluissa toteutamme projekteja ja mahdollistamme tapahtumia, joiden kautta lisäämme kaupunkilaisten mahdollisuutta osallistua yhteisen ympäristömme elävöittämiseen ja siinä viihtymiseen.

Espoossa voi kohdata taidetta ja kulttuuria myös tuttujen kulttuuritilojen ulkopuolella. Kadulla voi huomata katutaideteoksia alikulkutunneleissa tai talojen seinillä. Lähipuistosta saattaa kajahtaa konsertti tai sirkusesitys. Kaupunkilaisten itse toteuttamissa tapahtumissa näkee paikallista kulttuuria ja osaamista. 

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista projekteista. Tervetuloa tutustumaan kaupunkiympäristössämme tapahtuviin taide- ja kulttuurielämyksiin! 

tulossa:urbanproject
29.-30.12.2016, Espoon keskuksen Kannu

Nuorille suunnattu katukulttuuripainoitteinen tapahtuma tulee jälleen Espoon keskuksen Kannuun! Kaikille nuorille avoin ja ilmainen tapahtuma sisältää katumaalausta, musiikkia, leffoja, skedeä ja workshoppeja.
Lisätiedot päivittyvät tälle sivulle syyskuun aikana. 
 

Uutiset

RSS
Julkaistu 29.4.2015 klo 10.22 , päivitetty 5.9.2016 klo 11.40