Karakallion koulu

Koulumme vahvuuksia ovat hyvien perustaitojen saaminen jatkokoulutusta varten hyvähenkisen opettajakunnan johdolla. Kasvatustavoitteet ovat elämänmyönteisyys ja oppilaan kehityksen tukeminen monipuolisesti. Karakallion koulussa on painotettua opetusta musiikissa 7.-9. luokilla. Aktiiviset musiikkiluokat ovat luoneet hienon konsertti-, musikaali- ja juhlatradition.

Ajankohtaista:

Syksyllä Karakalliossa yläkoulun aloittavien vanhempainilta on ke 25.5.2016 klo 18.15. Alla liitteissä kutsu.

Kuudesluokkalaiset, jotka aloittavat yläkoulun syksyllä Karakallion koulussa, ovat tervetulleita tutustumiskäynnille perjantaina 27.5.2016 kello 9.00 tai klo 12.00.

Alla liitteissä Sähköinen yhteishaku 2016 ja toiselle asteelle siirtyminen.

Tämän sivun alaosassa on liitetiedostona Karakallion koulun lukuvuosiopas 2015_2016.

Liitteissä myös lomake Ilmoitus erityisruokavalioista ja poissaololuvan hakemus.

Uutiset

RSS
  • Karakallion koulun 9A-luokka voitti talouden hallintaa mittaavan Zaldo-kilpailun keväällä 2016. Kilpailuun osallistui yli sata luokkaa eri puolilta Suomea.
  • Heini Hänninen 9E:
    ”Karakallion koulun yhdeksännesluokkalaisilla oli mahdollisuus valita yhdeksi lyhyeksi valinnaiseksi liikuntaseikkailukurssi. Seikkailulle lähdettiin alkusyksystä kolmessa eri ryhmässä. Itse retkeilin ensimmäisessä ryhmässä. Retki sijoitettiin Nuuksion luontoon. Koululta lähdimme ryhmänä bussilla kohti Nuuksion ulkoilualuetta. Retki oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja juuri sellainen minkälaiseksi sitä odotin. Seura ja tekeminen olivat huippua!”
  • Pitkän talven tarinan kirjoitti ryhmä Karakallion koulun oppilaita osana kahdeksannen luokan äidinkielen opetusta: Arttu Knutsson, Jenna Korpi, Sonja Karosvuo, Petra Riihimäki, Severi Kuoppala, Sami Niemi, Joonas Jokinen, Atte Heino ja Eemil Vuornos. Kuvitus syntyi kuvaamataidon tunneilla.

Julkaistu 18.1.2012 klo 9.09 , päivitetty 6.5.2016 klo 12.37

Aihealue:
  • Koulut, 
  • Perusopetus
Kohderyhmä:
  • Koululaiset ja opiskelijat
Alue:
  • Karakallio