Kannusali ja Nekka

Kannusali

Kannusali on teatteri- ja  elokuvaesityksiin ja konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa. Sali sijaitsee Kannusillan väestönsuojan yhteydessä maanalaisen luolaston keskellä. 

Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä.

Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen projektori. Katsomo on loivasti nouseva ja siellä on 243 istumapaikkaa kymmenessä rivissä. Esiintyjien käytössä ovat tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

Salin panoraamakuva.

Nekka1.jpg
Nekka

Kannusalin yhteydessä lämpiönä toimii Nekka-tila. Siellä voidaan järjestää myös pienimuotoisia yleisötilaisuuksia; tilassa on esitystekniikalla varustettu pieni lava ja asiakaspaikkoja noin 60 hengelle.

Esteettömyys

Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Vahtimestarit avustavat tarvittaessa, p. 050 368 7931.

Kaikki tapahtumat ja yleisötilaisuudet lähiviikkoina www.kannusali.fi

KannuKino: Tyttö nimeltä Varpu 8.10.2016 klo 15.15
Esityksessä on paikalla elokuvan ohjaaja Selma Vilhunen. Elokuvassa on suomenkieliset tekstit kuulovammaisille.
Music From The Movies Of David Lynch -konsertti 1.10.2016 klo 19.00
Gasthaus Orkesteri soittaa musiikkia mm. elokuvista Mulholland Drive, Villi sydän, Blue Velvet, Lost Highway, Industrial Symphony no.1 ja tietenkin tv-sarjasta Twin Peaks.

Uutiset

RSS
  • KannuKinossa on jälleen tarjolla upea kokonaisuus uutuuselokuvia. Lauantaisin on tuttuun tapaan ohjelmaa lapsiperheille sekä kauden hittielokuvia. Keskiviikkoisin on luvassa jännityselokuvia ja torstaisin sukelletaan Art House -leffojen ja dokumenttielokuvien maailmaan.

Julkaistu 12.1.2012 klo 13.44 , päivitetty 8.4.2016 klo 12.27