Kannusali ja Nekka

Kannusali

Kannusali on teatteri- ja  elokuvaesityksiin ja konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa. Sali sijaitsee Kannusillan väestönsuojan yhteydessä maanalaisen luolaston keskellä. 

Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä.

Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen projektori. Katsomo on loivasti nouseva ja siellä on 243 istumapaikkaa kymmenessä rivissä. Esiintyjien käytössä ovat tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

Salin panoraamakuva.

Nekka1.jpg
Nekka

Kannusalin yhteydessä lämpiönä toimii Nekka-tila. Siellä voidaan järjestää myös pienimuotoisia yleisötilaisuuksia; tilassa on esitystekniikalla varustettu pieni lava ja asiakaspaikkoja noin 60 hengelle.

Esteettömyys

Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Vahtimestarit avustavat tarvittaessa, p. 050 368 7931.

Kaikki tapahtumat ja yleisötilaisuudet lähiviikkoina www.kannusali.fi

Uutiset

RSS
  • Nuoret teatterinharrastajat loistavat pääkaupunkiseudun estradeilla 18.–20.3.2016. Espoon estradina toimii Espoon keskuksen Kannusali. Teatterikatselmus Loistefestarin lavoille nousee yli 300 valovoimaista nuorta esiintyjää. Festarin monipuolinen ohjelma kattaa genret puheteatterista tanssiteatteriin.
Julkaistu 12.1.2012 klo 13.44 , päivitetty 8.4.2016 klo 12.27