Hyvinvointi ja terveys

Läheiset ihmissuhteet aktiivinen asenne, uteliaisuus ja optimismi vaikuttavat hyvinvointiimme, se on tieteellisesti todistettu. Myönteinen ja avoin elämänasenne pidentää ikää ihan oikeasti. Jos taas jatkuvasti ketuttaa, elinikä voi lyhentyä jopa 15 vuodella. Terveys on paljon enemmän kuin sairauden puuttumista; terveys lähtee siitä, miten suhtaudumme itseemme, läheisiimme ja ympäristöömme. Näitä taitoja me kaikki voimme oppia.

Elinvoimaa ikääntyville -liite: syys-joulukuun tietopaketti senioreille 23.9.2016
Tutustu aivojumppaan, turvallisen asumisen muistilistaan, hoiva-asumisen palveluseteliin ja uusiin lähibussilinjoihin. Mukana syksyn senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 24.9.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
ESPIN - Espoon Invalidit ry on vuoden 2016 esteetön teko 27.8.2016
Vammaisneuvosto on valinnut ESPIN – Espoon Invalidit ry:n vuoden 2016 esteettömäksi teoksi. Kunniamaininnan saivat Espoon Pursiseura EPS ry ja sen entinen toiminnanjohtaja Matti Nirkko sekä Helena Paimela Yritykset ja yhteisöt -sarjassa, ja Sari Hirvonen-Skarbö Kaupunki-sarjassa. Lämpimät onnittelut voittajille!

Uutiset

RSS

Tapahtumat

RSS
  • Metsämieli-harjoituksissa pysähdytään kuulostelemaan luonnon herättämiä myönteisiä tunteita ja ajatuksia. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, taltuttavat stressiä, virkistävät ja antavat voimavaroja. Suositusikä yli 15 vuotta. Ilmoittaudu mukaan. Vapaa pääsy!
  • Nyt on hyvä aika rakastaa! Älä anna kiireen ja turhien huolien estää lämmintä läheisyyttä, kiehtovaa vetovoimaa ja elämänvoimaista seksuaalisuutta. Voi hyvin -yleisöluennolla esiintyy psykologi, tietokirjailija Tony Dunderfelt. Vapaa pääsy.
  • Syömishäiriöt – mistä on kyse -ensitietoluento on tietopaketti vanhemmille, ystäville ja muille läheisille. Luento on hyödyllinen myös ammattilaisille, jotka työssään mahdollisesti kohtaavat syömishäiriötä sairastavia.
Julkaistu 12.2.2012 klo 21.52 , päivitetty 30.12.2014 klo 10.37

Aihealue:
  • Apuvälineet, 
  • Terveysneuvonta, 
  • Terveys