Hyvinvointi ja terveys

Läheiset ihmissuhteet aktiivinen asenne, uteliaisuus ja optimismi vaikuttavat hyvinvointiimme, se on tieteellisesti todistettu. Myönteinen ja avoin elämänasenne pidentää ikää ihan oikeasti. Jos taas jatkuvasti ketuttaa, elinikä voi lyhentyä jopa 15 vuodella. Terveys on paljon enemmän kuin sairauden puuttumista; terveys lähtee siitä, miten suhtaudumme itseemme, läheisiimme ja ympäristöömme. Näitä taitoja me kaikki voimme oppia.

Elinvoimaa ikääntyville -liite: kesä-elokuun tietopaketti senioreille 27.5.2016
Tutustu uudistuvaan seniorineuvontaan, Seniori-Vamokseen ja muistineuvontaan. Mukana kesän senioritapahtumat. Liite ilmestyy Länsiväylän välissä 28.5.2016 ja tulee irtopainoksena jakeluun myös kirjastoihin, yhteispalvelupisteisiin, seniorineuvontaan ja uimahalleihin.
Sosiaali- ja terveyspalvelut tekevät digiloikkaa 26.5.2016
Sosiaali- ja terveyspalveluja trimmataan nyt sähköisiksi, jotta ne vastaavat paremmin asiakkaiden odotuksiin ja vaatimuksiin. Tutustu tavoitteisiin ja osallistu nimikilpailuun!

Uutiset

RSS
  • Selaa Kimpassa kuntoon -esitettä ja tutustu alkavan kauden 2016-2017 liikuntatarjontaan hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen alkaa 16.8., mutta tarjolla on myös paljon sellaisia liikuntaryhmiä ja -tapahtumia, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
  • Kiitosta saivat mm. henkilökunnan asiantuntemus ja ystävällisyys, asiakkaan kuuleminen, hoidon räätälöinti, kiireetön ilmapiiri sekä sujuva yhteistyö erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä. Parannuksiakin ehdotettiin, ja ehdotuksiin tartutaan. Diabeteskeskuksen toimintamalli on herättänyt kiinnostusta myös muualla Suomessa.
  • Yksinäisyys ei syrji ketään: se koskettaa kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä. Miksi yksinäisyydestä on vaikea päästä irti? Onneksi yksinäisyyden vähentämiseen on monia keinoja. Niina Junttilan 3.3. pitämän yleisöluennon esitysdiat ovat nyt saatavilla.
  • Seniori-Vamos tuo iloa ja apua iäkkäiden espoolaisten arkeen. Kyseessä on vapaaehtoistoimintaan perustuva malli, joka tukee iäkkäiden kotona asumista. Asuuko naapurustossasi ikäihminen, joka kaipaa apua arkeensa? Tai haluatko tutustua iäkkääseen espoolaiseen ja viettää aikaa hänen kanssaan? Ota yhteyttä!
  • Yhteiskunnallinen markkinointi kaventaa terveyseroja ja edistää kestävää kehitystä. Pyrkimyksenä on muuttaa ihmisten käyttäytymistä siten, että muutoksesta hyötyvät sekä ihminen itse että koko yhteisö. Kyse on siis paljon muustakin kuin viestinnästä tai asennemuokkauksesta. Ilmoittautuminen konferenssiin on avattu.
Julkaistu 12.2.2012 klo 21.52 , päivitetty 30.12.2014 klo 10.37

Aihealue:
  • Apuvälineet, 
  • Terveysneuvonta, 
  • Terveys