Suun terveydenhuolto

Espoossa on 27 hammashoitolaa.  Suun terveydenhuollossa toimii keskitetty ajanvaraus, johon soittamalla voi varata ajan haluamaansa hammashoitolaan. Suun terveydenhuollon ammattilainen arvioi potilaan hoidon tarpeen ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Espoon keskuksen hammashoitola muuttaa Samariaan 16.6.2014
Kirkkojärventie 6 B:ssa toimiva Espoon keskuksen hammashoitola suljetaan 23.6.2014. Toiminta jatkuu syksyllä Samarian hammashoitolassa, jonka tiloja laajennetaan parhaillaan.

Uutiset

RSS
  • Espoonlahden, Leppävaaran, Samarian ja Tapiolan terveysasemien hammashoitolat sekä Kilon arkipäivystys palvelevat koko kesän. Muut hammashoitolat ovat suljettuina vaihtelevan pituisia jaksoja.
  • Asiakaspalvelu on siirtynyt väliaikaisesti Tapiolan ja Tiistilän hammashoitoloihin. Hoitoaikaa varatessasi voit valita, missä hammashoitolassa haluat asioida. Syyskuussa valmistuvan remontin jälkeen Haukilahden hammashoitolassa on nykyisen kolmen hoitohuoneen sijasta yhdeksän huonetta.
  • Tekninen häiriö on korjattu. Soitamme mahdollisimman pian takaisin kaikille, jotka ovat jättäneet soittopyynnön ajanvarausnumeroihin.
Julkaistu 11.1.2012 klo 13.10 , päivitetty 28.4.2014 klo 10.08