Suun terveydenhuolto

Espoossa on 18 hammashoitolaa.  Suun terveydenhuollossa toimii keskitetty ajanvaraus, johon soittamalla voi varata ajan haluamaansa hammashoitolaan. Suun terveydenhuollon ammattilainen arvioi potilaan hoidon tarpeen ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Hampaiston panoraamakuvaukset siirtyvät Leppävaarasta Kiloon 10.3.2015
Leppävaaran röntgen lopettaa hampaiston panoraamakuvaukset, viimeinen kuvauspäivä on 11.3. Maanantaista 16.3. alkaen kuvauksia tehdään Kilon uudessa hammasröntgenissä. Kuvauksessa voi käydä myös Tapiolassa tai muissa HUS-Kuvantamisen röntgeneissä kuntarajoista riippumatta.
Valtaosa hammashoidon asiakkaista on tyytyväisiä palveluun 26.1.2015
Hammashoitoloissa on laitteita, joiden avulla asiakkaat voivat kertoa mielipiteensä saamastaan palvelusta. Joulukuussa 85 % asiakkaista oli erittäin tyytyväisiä ja 9 % melko tyytyväisiä.

Uutiset

RSS
  • Palautetta käytetään terveyspalvelujen sekä perhe- ja sosiaalipalvelujen kehittämiseksi ja laadun parantamiseksi
  • Kiireettömään hoitoon pääsi terveysasemilla keskimäärin 21 vuorokaudessa. Hammaslääkäriin pääsi 43 vuorokaudessa ja suuhygienistille 10 vuorokaudessa. Ajanvaraukseen soittaneille asiakkaille soitettiin takaisin terveysasemilta 29 minuutissa, kiireettömästä hammashoidosta 11 minuutissa ja kiireellisestä hammashoidosta 9 minuutissa.
  • Terveysasemien, hammashoidon ja neuvolan ajanvarauspuhelimia vaivannut tekninen häiriö on korjattu. Palvelut ovat palautumassa normaalirytmiin.
Julkaistu 11.1.2012 klo 13.10 , päivitetty 4.2.2015 klo 15.49