Etusivu - uutiset

1
2
3
4
...
10
Seuraava Viimeinen

Julkaistu
Finnoosta mestojen verkko

Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee Finnoon osayleiskaava-ehdotusta 31.8. Osayleiskaava-alue on jaettu pohjois- ja eteläosaan, koska metroaseman lähiympäristön suunnittelua tehdään länsimetron jatkeeseen sidotussa aikataulussa. Eteläosan merirakentamiseen ja satamaan liittyvät asiat ratkaistaan myöhemmin hyväksyttäväksi tulevassa eteläisen osan osayleiskaavassa.

26.8.2016
Tervetuloa Oppiva Espoo -messuille

Vuonna 2015 UNESCO palkitsi Espoon elinikäisen oppimisen edelläkävijäkaupunkina. Tervetuloa Oppiva Espoo -messuille 23.9. klo 10 - 14 kuulemaan ja kokemaan miten Espoossa opitaan mummosta muksuun ja vauvasta vaariin! Tilaisuus alkaa avajaispaneelilla klo 10-11.

26.8.2016
Kaupunginjohtajilta ehdotus pääkaupunkiseudun sote- ja aluehallinnon erillisratkaisuksi

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginjohtajat ehdottavat sote- ja aluehallintouudistuksessa erillisratkaisua pääkaupunkiseudulle. Espoon kaupunginhallitus käsittelee ehdotusta maanantaina 29.8.

26.8.2016
Tehdään Espoosta toimiva pyöräilykaupunki!

Näe ja koe Tapiolassa perjantaina 26.8. klo 15 alkaen: Menopelikisa, leikkimielinen kisa pyöräreitillä Kauniaisten kaupungintalolta Tapiolaan. Testaa erilaisia fillareita ja muita menopelejä, huolla fillarisi, ihaile BMX-pyöräesityksiä ja nauti Aurinko-DJ:n soitosta. Tapahtumalla Espoo haluaa herättää tietoisuutta pyöräilyn eduista, tehdään Espoosta yhä parempi pyöräilykaupunki!

26.8.2016
Espoo kysyy asukkaiden näkemyksiä Espoo-tarinan pohjaksi

Lauantaina Espoo-päivänä avautuu kysely, jonka vastauksia käytetään seuraavan valtuustokauden Espoo-tarinan eli kaupungin strategian valmisteluun. Kyselijät kiertävät myös Espoo-päivän tapahtumissa.

26.8.2016
Espoo-päivä 27.8. tarjoaa yli 130 tapahtumaa

Espoo täyttyy jälleen elokuun viimeisenä lauantaina nimikkopäivänsä kunniaksi runsaasta ohjelmatarjonnasta. Päivän ensimmäinen tapahtuma alkaa aamukahdeksalta ja viimeinen päättyy keskiyöllä. Tänäkin vuonna kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

26.8.2016
Entistäkin parempi Rantaraitti

Rantaraitin kehittämisen suunnat on koottu moniammatillisen työryhmän raporttiin.

26.8.2016
Tavoitteena hyvinvoiva parisuhde

Oletko kiinnostunut ideoimaan kaupungin ja muiden yhteistyötahojemme kanssa uudenlaista toimintaa ja palveluja vanhempien parisuhteen hyvinvoinnin vahvistamiseen? Tule mukaan työpajaan 30.9.!

25.8.2016
Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokous 24.8.2016

Kaupunkisuunnittelulautakunta kokoontui ylimääräiseen kokoukseen.


25.8.2016
Ympäristötekniikan professori Jaana Sorvarista vuoden 2016 Espoo Ambassador

Rakennetun ympäristön laitoksen professori Jaana Sorvari Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulusta on valittu vuoden 2016 Espoo Ambassadoriksi. Espoo Ambassador toimii Suomessa ja ulkomailla Espoon kongressilähettiläänä. Sorvari on kahdeksas Espoo Ambassador.

25.8.2016
Espoossa otetaan käyttöön koulujen ja yritysten yhteiskehittämisen toimintamalli

Koulujen ja yritysten kiihdytetty yhteiskehittäminen, KYKY, on uuden opetussuunnitelman mukainen toimintamalli, joka tuo pelisäännöt koulujen ja yritysten väliselle yhteiskehittämiselle. Yhteiskehittämisestä hyötyvät kummatkin osapuolet - sekä koulut että yritykset.

25.8.2016
Aluepysäköintikielto herättää tunteita – tekninen lautakunta keskusteli pysäköinnistä

Espoosta löytyy nykyään useita aluepysäköintikieltoalueita, joilla pysäköintikiellosta kertova liikennemerkki sijoitetaan vain pysäköintikieltoalueen alkuun ja loppuun, ei erikseen jokaiselle kadulle. Tulevaisuudessa käytäntöön voi olla tulossa muutoksia.

25.8.2016
Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöksiä 24.8.2016

Lautakunnan käsittelyssä olivat mm. sosiaali- ja terveystoimen tavoitteiden toteutuminen sekä vastaukset sosiaali- potilasasiamiehen ja vammaisasiamiehen toimenpide-ehdotuksiin.

24.8.2016
Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan päätöksiä 24.8.2016

Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta täsmensi suomenkielisen varhaiskasvatuksen harkinnanvaraisen kerhotoiminnan valintaperusteita vanhemmilta saadun palautteen perusteella.

24.8.2016
KannuKinon syyskausi alkaa 8.9. - luvassa monipuolinen leffakattaus!

KannuKinossa on jälleen tarjolla upea kokonaisuus uutuuselokuvia. Lauantaisin on tuttuun tapaan ohjelmaa lapsiperheille sekä kauden hittielokuvia. Keskiviikkoisin on luvassa jännityselokuvia ja torstaisin sukelletaan Art House -leffojen ja dokumenttielokuvien maailmaan.

24.8.2016
Espoon tilapalvelut parantaa tilojensa käyttöä tilahallintajärjestelmällä

Espoon tilapalvelut ottaa käyttöönsä graafisen tilahallintajärjestelmän parantaakseen tilojensa käyttöä ja saavuttaakseen kustannussäästöjä. Järjestelmän toimittaa Ramboll.

24.8.2016
Espoo teki tiekartan ilmastotyöhön

Espoossa on tehty useamman vuoden laajaa poikkihallinnollista yhteistyötä ja sitouduttu edistämään kaupunkilaisten hyvinvointia kestävän kehityksen ratkaisuilla. Yhtenä osana tätä on syntynyt suunnitelma lähivuosien ilmastotyöstä.

24.8.2016
Espoon suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtajan viran hakijat

Espoon suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtajan virkaa haki määräaikana 22 henkilöä, joista kelpoisuusehdon täyttäviä on 21.

24.8.2016
Veräjäpeltoon kaksikielinen koulukeskus

Valtuusto hyväksyi 22.8.2016 Veräjäpellon asemakaavamuutosehdotuksen.

Veräjäpellon kaava mahdollistaa uuden suomen- ja ruotsinkielisten yhteisen koulukeskuksen rakentamisen Veräjäpeltoon Leppävaaraan.

23.8.2016
Espoon avoin varhaiskasvatus 40 vuotta

Tänä vuonna tulee täyteen 40 vuotta siitä, kun Espoon kaupunki on alkanut tarjoamaan asukkailleen avointa varhaiskasvatusta (leikkitoimintaa). Haluammekin juhlistaa tätä juhlavuotta asukkaiden kanssa. Asukaspuistoissa ja avoimissa päiväkodeissa järjestetään viikon 34 aikana Avoimen varhaiskasvatuksen juhlavuoden kunniaksi tapahtuma, jonka teemana on leikki.

23.8.2016

1
2
3
4
...
10
Seuraava Viimeinen