Toimitiloja yrityksille

Otakaari 5:sta luodaan kansainvälisesti merkittävä startup -keskittymä, jossa tutkimus ja kasvuyritykset kohtaavat. Otakaari 5 on alusta startupeille, jotka tarvitsevat liiketoimintansa tueksi yhteisön, palveluja, tapahtumia ja toimitiloja. Konsepti tukeutuu laajemmin ympäröivän kampusalueen tutkimusinfraan sekä paja- ja laboratoriotiloihin. Tämän lisäksi Aalto-yliopiston kampus tarjoaa myös paljon muita toimisto-, tutkimus- sekä kaupallisia tiloja.

Lisätietoja: www.aaltocre.fi; Sini Kuusela (sini.kuusela@aalto.fi) ja Jatta Reijonen (jatta.reijonen@aalto.fi)

Nokia hakee startup-yrityksiä kehittämään toimintaansa innostavassa ympäristössä muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa. Quja Startup Space on avoin yhteistyötila, joka tarjoaa edulliset työtilat ja joustavat vuokraehdot startup-yritysten tarpeiden mukaan. Kaikkiin jäsenyyksiin sisältyy 24/7 kulkuoikeudet, Wi-Fi, kokoushuoneiden rajaton käyttö, lukollinen säilytyskaappi, pysäköinti, siivous, yhteiset oleskelu- ja keittiötilat, vastaanotto sekä postipalvelut. Lisäksi kaikki Qujan vuokralaiset voivat käyttää Nokia-kampuksen kahvila- ja ravintolapalveluita. Valitsemalla työtilat Qujasta ja sijoittumalla lähelle Nokia-kampuksen T&K:ta startupit pääsevät rakentamaan yhteyksiä muiden ICT-asiantuntijoiden kanssa verkostoitumistilaisuuksissa. Lisätietoa ja tiloihin hakeminen: www.nokia.com/quja 

Tecnotreen hallinnoima Quja Coworking Campus on startup-yrityksille suunnattu toimitila Suomenojalla. Toimitilojen lisäksi vuokralaisten käytössä on neuvotteluhuoneita, yhteiset keittiötilat sekä kuntosali. Lisätietoa ja tiloihin hakeminen: www.startupquja.com  

Regus Koralta työtila tunniksi, päiväksi tai niin moneksi vuodeksi kuin tarve vaatii.
Lisätietoja antaa Reetta Piipponen (reeta.piipponen@regus.com, 040 451 7750).

Rongo-talosta löytyy tilat niin kodikkaalle toimistolle ja työpisteelle kuin myös kokouksille sekä seminaareille. Lisätietoja ja sinulle sopivimmat tilat löydät Rongo-talon verkkosivuilta.

Urban Mill tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville monipuolisia työ- ja tapahtumatiloja yhteisöllisessä ja innovatiivisessa ympäristössä Espoo Innovation Gardenin ytimessä, Otaniemen kampusalueella. Naapureina ovat Aalto Design Factory ja Startup Sauna. Urban Millin 1300 neliön co-working tila ja palvelut tuovat yhteen rakennetun ympäristön, tietotekniikan, urbaanien palvelujen sekä urbaanin elämän kehittäjät, innovaattorit, tutkijat ja käyttäjät.

Tarjolla on tila- ja palveluvaihtoehtoja erikokoisille ja eri kehitysvaiheessa oleville toimijoille, mikroyrittäjistä aina suurten organisaatioiden tarpeisiin 24/7 periaatteella. Yrittäjien käytettävissä on jaettuja työ-, neuvottelu-, proto-, esittely- ja tapahtumatiloja sekä yhteinen keittiö. Urban Mill tarjoaa yrityksen tiimille mahdollisuuden myös omaan pysyvään paikkaan.

Lisäksi tarjolla on laaja kirjo yritysten innovaatio-, kehittämis-, testaus- ja muuta liiketoimintaa tukevia palveluja. Urban Mill avaa ovet Espoo Innovation Gardenin mahdollisuuksiin, verkostoihin ja resursseihin!

Lisätietoja tiloista ja palveluista Urban Millin verkkosivuilta. 

Ota yhteyttä: lars.miikki@urbanmill.fi, 040 503 6630 tai kari.mikkela@urbanmill.fi, 050 500 4048

Espoon kaupungin vapaita vuokrattavia tiloja voit tiedustella puhelimitse tai voit täyttää oheisen lomakkeen ja lähettää sen sähköpostitse kiinteistöassistentti Anne Paleniukselle. Mikäli soveltuvia tiloja ei heti löydy, lomakkeen täyttänyt voidaan ottaa jonoon. Kaupungin tiloista peritään markkinoiden mukaista vuokraa.