Yrityksen perustaminen ja neuvonta

Espoossa aloittavien ja kehittyvien yritysten neuvonta on keskitetty YritysEspooseen, joka sijaitsee Otaniemessä. Neuvonta on luottamuksellista ja maksutonta.

YritysEspoon yritysneuvojat auttavat yrittäjyyttä harkitsevia yritysidean kehittämisessä, liiketoiminnan suunnittelussa ja yritystoiminnan perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Toimivia yrityksiä tuetaan ja opastetaan  sekä yrityksen ongelmatilanteissa että liiketoiminnan uudistamisessa, kasvuhakuisuudessa ja kansainvälistymisessä.

Yritysneuvontaa saa myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Maahanmuuttajapalveluissa YritysEspoo tekee yhteistyötä myös muiden seudun uusyrityskeskusten kanssa. 

YritysEspoo

INNOPOLI 1, Tekniikantie 12
02150 Espoo
046 870 1140
info@yritysespoo.fi

Kasvuhakuisten yritysten kehityspalvelut

Spinno Enterprise Center on teknologia- ja osaamispohjaisia, nopeaan kasvuun tähtääviä startup-yrityksiä palveleva yrityshautomo, joka pyrkii kehittämään lupaavimmista liikeideoista kansainväliseen menestykseen eteneviä kasvuyrityksiä. Spinno palvelee yrityksen perustavia suunnittelevia henkilöitä ja tiimejä sekä alkuvaiheen yrityksiä, joilla on innovatiivinen liikeidea ja skaalautuva liiketoimintamalli.

Spinno tarjoaa kehitysohjelmiensa, koulutusten ja työkalujen avulla yrittäjille apua liiketoimintamahdollisuuden konkretisoinnissa, alkuvaiheen rahoituksen suunnittelussa ja hakemisessa, liiketoiminnan käynnistämisessä sekä kontaktien luomisessa. Spinnolla on laaja yhteistyöverkosto.

Spinno on osa Laurea-ammattikorkeakoulun Yrittäjyys- ja innovaatiopalveluja (Laurea Startup). Espoon kaupunki on yksi Spinnon toiminnan rahoittajista.

Spinno

INNOPOLI 1, Tekniikantie 12
02150 Espoo
info@spinno.fi

Ympäristöneuvontaa pk-yrityksille

Ekokompassi tarjoaa räätälöityä neuvontaa ympäristöasioissa. Päämääränä on vahvistaa yritysten valmiuksia parantaa ympäristöasioiden hallintaa ja ekotehokkuutta.

Ekokompassi