Espoon työvoiman palvelukeskus

Kenelle?

Työvoiman Palvelukeskus tarjoaa yksilöllisiä työllistymis-, koulutus- ja kuntoutuspalveluja työllistymisen tueksi. Mikäli olet yli 17-vuotias, työttömyytesi on jatkunut pitemmän aikaa ja tarvitset apua työllistymistä vaikeuttavien ongelmien ratkaisemiseen, saatat hyötyä työvoiman palvelukeskuksen palveluista. Palvelu on tarkoitettu espoolaisille ja kauniaislaisille.

Miten pääsee asiakkaaksi?

Asiakkaaksi pääset työ- ja elinkeinotoimiston tai sosiaalitoimen lähetteellä.

Palvelujen sisältö

Saat kutsun henkilökohtaiseen haastatteluun, jossa tehdään suunnitelma työllistymisestä ja tarvitsemistasi palveluista. Lähtökohtana ovat omat tavoitteesi ja vahvuutesi.

Kanssasi työskentelee tilanteesi mukaan monen eri alan ammattilaisia  kuten  työvoimaohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, terveydenhoitajia, sairaanhoitajia, kuntoutuspsykologi, Kelan vakuutussihteeri.

Palvelut

Työ- ja elinkeinotoimiston palvelut

Sosiaalityön palvelut (paitsi toimeentulotuki)

Työttömien terveydenhuolto

KELA

Kuntouttava työtoiminta

Palkkatukityö Espoon kaupungilla

Työttömien työkokeilu Espoon kaupungilla

Uutiset

RSS
  • Puuveneiden valmistus alkaa Espoon Diakoniasäätiön työ- ja yksilövalmennuspalveluiden puu- ja remonttityöpajalla. Työpajalle etsitään motivoituneita puu- ja remonttialasta kiinnostuneita käsillä tekijöitä, joilla on oikeus kuntouttavaan työtoimintaan.

Tapahtumat

RSS
  • Häh? Mitä tulevaisuudessa?
    6.11.2014 klo 12.00
    Tule mukaan Työtaidot peliin -messutapahtumaan, jossa on esillä eri koulutusvaihtoehtoja, konkreettista apua kesätyöpaikan hakuun ja työllistymiseen sekä oman elämän suunnitteluun.
Julkaistu 11.1.2012 klo 9.22 , päivitetty 24.6.2014 klo 10.35

Aihealue:
  • Työ