Apua työllistymiseen

Oletko jäänyt työttömäksi ja etsit uusia urapolkuja ja työmahdollisuuksia? Tai onko työttömyytesi kestänyt jo jonkin aikaa ja kaipaat uusia vaihtoehtoja tai apua päästäksesi takaisin työelämään?

Näiltä sivuilta löydät tietoa ja apua työnhakuun, osaamisen lisäämiseen ja kuntoutumiseen, vaihtoehtoisia väyliä työelämään sekä tietoa erilaisista palveluista, työpajoista ja valmennuksista.

Työllisyyspalvelut tarjoavat eri elämäntilanteisiin sopivia yksilöllisiä työllistymispolkuja sekä mahdollisuuksia kartoittaa työ- ja toimintakykyä, työkokemusta sekä ammatillista osaamista. Palvelut voivat olla ohjausta ja neuvontaa, valmennusta, työmahdollisuuksia, työkokeilua tai kuntouttavaa työtoimintaa joko Espoon kaupungilla tai joillakin yhteistyökumppaneillamme.

Kun jäät työttömäksi, ilmoittaudu aluksi TE-toimistoon työttömäksi työnhakijaksi. TE-toimisto voi ohjata sinut tarvittaessa Espoon työvoiman palvelukeskuksen asiakkaaksi. Jos olet kiinnostunut Espoon kaupungin työllisyyspalvelujen tarjoamista mahdollisuuksista, voit myös ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi palveluun.