Työ ja yrittäminen

Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueelle sijoittuu myös Pohjoismaiden suurin innovaatiokeskittymä. Aluetta ja sen vilkasta toimintaa kuvaa nimi Innovaatiopuutarha, Espoo Innovation Garden. Rakennamme kasvualustaa uusien työpaikkojen synnylle ja hyvän elinympäristön vahvistumiselle yritysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyönä.

Espoon kaupunki työllistää itse lähes 14 000 henkilöä. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoon kaupunki haluaa, että sen työntekijät voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Kristian Ahlers, Taru Vainikainen ja Alec Hellström viettävät kuumaa startup-kesää. He ovat yksi kolmestatoista tiimistä, jotka on valittu hikoilemaan Startup Saunan yhdeksänviikkoiseen Summer of Startups -ohjelmaan Suomen kokeneimpien sarjayrittäjien, sijoittajien ja kouluttajien valmennettavaksi.
Espoon uudistuvat kauppakeskukset tarjoavat lähivuosien aikana merkittävän määrän uusia työpaikkoja. Isoon Omenaan ja Lippulaivaan tulevat uudet liikkeet ja palvelut työllistävät arviolta noin tuhat henkilöä, kun kauppakeskusten laajennusosiot ovat valmiit ja kaikki liikkeet toiminnassa.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
  • Espoo-päivä
    27.8.2016 klo 8.00
    Tervetuloa juhlimaan Espoo-päivää elokuun viimeisenä lauantaina 27.8.2016! Tarjolla on yli sata tapahtumaa aamusta iltaan ympäri kaupunkia. Kaikkiin on vapaa pääsy.
  • Olet lämpimästi tervetullut maksuttomaan Yrittäjyys vaihtoehtona-infotilaisuuteen Innopoli 1:een Otaniemeen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
  • Merkitse kalenteriisi jo nyt keskiviikko 28.9.2016 ja tule silloin Duunifestareille Tapiolaan Espoon Kulttuurikeskukseen.
Julkaistu 3.1.2012 klo 9.02 , päivitetty 24.10.2014 klo 19.12