Työ ja yrittäminen

Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueelle sijoittuu myös Pohjoismaiden suurin innovaatiokeskittymä. Aluetta ja sen vilkasta toimintaa kuvaa nimi Innovaatiopuutarha, Espoo Innovation Garden. Rakennamme kasvualustaa uusien työpaikkojen synnylle ja hyvän elinympäristön vahvistumiselle yritysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyönä.

Espoon kaupunki työllistää itse lähes 14 000 henkilöä. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoon kaupunki haluaa, että sen työntekijät voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Rakennetun ympäristön laitoksen professori Jaana Sorvari Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulusta on valittu vuoden 2016 Espoo Ambassadoriksi. Espoo Ambassador toimii Suomessa ja ulkomailla Espoon kongressilähettiläänä. Sorvari on kahdeksas Espoo Ambassador.
Kristian Ahlers, Taru Vainikainen ja Alec Hellström viettävät kuumaa startup-kesää. He ovat yksi kolmestatoista tiimistä, jotka on valittu hikoilemaan Startup Saunan yhdeksänviikkoiseen Summer of Startups -ohjelmaan Suomen kokeneimpien sarjayrittäjien, sijoittajien ja kouluttajien valmennettavaksi.

Uutiset

RSS

Tapahtumia

RSS
Julkaistu 3.1.2012 klo 9.02 , päivitetty 24.10.2014 klo 19.12