Työ ja yrittäminen

Espoossa sijaitsee suuri osa Suomen pörssiyrityksistä. Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan alueelle sijoittuu myös Pohjoismaiden suurin innovaatiokeskittymä. Aluetta ja sen vilkasta toimintaa kuvaa nimi Innovaatiopuutarha, Espoo Innovation Garden. Rakennamme kasvualustaa uusien työpaikkojen synnylle ja hyvän elinympäristön vahvistumiselle yritysten, yhteisöjen ja asukkaiden yhteistyönä.

Espoon kaupunki työllistää itse lähes 14 000 henkilöä. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoon kaupunki haluaa, että sen työntekijät voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään.

Espoon kaupungilla on työntekijöitä lähes 14 000. Isona työnantajana meillä työskentelee monen eri alan ammattilaisia. Erilaisia ammatteja on yli 800. Katso, mitä muun muassa viheraluehoitaja kertoo työstään.
Espoon kaupungin suurin rekrytointitapahtuma Duunifestarit kokoaa yhteen työnantajia, työnhakijoita ja urapalveluja. Työpaikkoja on tarjolla monipuolisesti usealta eri alalta kaikenlaisille espoolaisille työnhakijoille - niin uraansa aloitteleville kuin jo kokeneemmille tekijöille ja asiantuntijoille.

Uutiset

RSS
  • Kaksi ilman kuljettajaa liikkuvaa robottibussia aloittaa liikennekokeilun Espoon Otaniemessä. Reitin ohjelmoimisen jälkeen bussit liikennöivät lokakuun ajan reitillä Betonimiehenkuja - Lämpömiehenkuja - Metallimiehenkuja. Bussien käyttäminen on maksutonta, ja ne ovat kaikille avoimia. Robottibussiin mahtuu yhdeksän henkilöä.
  • Liiteri on arkea helpottavien uusien palveluiden kokeilupilotti, joka starttaa syksyllä Helsingissä ja myöhemmin Espoossa. Kiertotalouspalveluita kuluttajille tarjoava kokeilu on ensin virtualisoitu rautakauppa, jossa kodin töissä tarvittavia työvälineitä voi vuokrata netistä ja noutaa ympärivuorokautisesti käytössä olevasta Liiteri-kontista.
  • Kaupunkisuunnittelulautakunnan päätöksiä 14.9.


Tapahtumia

RSS
Julkaistu 3.1.2012 klo 9.02 , päivitetty 24.10.2014 klo 19.12