Tenavakino: Heinähattu ja Vilttitossu (TÄYNNÄ)

Heinähattu ja Vilttitossu
Suomi 2002
Ohjaus: Kaisa Rastimo
Pääosissa: Katriina Tavi, Tilda Kiianlehto, Antti Virmavirta, Minna Suuronen, Merja Larivaara, Päivi Akonpelto
Kesto 1 h 15 min
S, suositellaan yli 4-vuotiaille


Heinähattu ja Vilttitossu, rakastettu lastenelokuvaklassikko on remasteroitu uuteen uskoon sen 15-vuotisjuhlien kunniaksi ja palaa valkokankaalle uusien lapsisukupolvien riemuksi! Koskaan aikaisemmin elokuva ei ole näyttänyt ja kuulostanut näin hyvältä.

Heinähatusta on tulossa iso tyttö. Hän on menossa kouluun, ensimmäiselle luokalle. Heinähattu, kiltti ja huolehtivainen isosisko ei ehdi nauttia lomastaan, koska hänellä on kiire saada perheen asiat järjestykseen. Kuka kuorii Vilttitossun perunat kun hän menee kouluun? Entä kuka leikkii Vilttitossun kanssa? Tyttöjen isä Matti on perunantutkimukseen uppoutunut tiedemies ja äiti Hanna pullanleipomisessa epäonnistuva kotiäiti. Apuun tarvitaan ystävälliset naapurin tädit Helga ja Halise sekä poliisit Isonapa ja Rillirousku. Pian Heinähattu ymmärtää, etteivät aikuiset opi mitään jos lapset ovat aina vain kilttejä.

Kaisa Rastimon ohjaama elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan suosittuun kirjasarjaan.

Ohjaaja Kaisa Rastimo on paikalla esityksessä!

Esitys kuuluu Tenavakino-sarjaan, joka tarjoaa maksuttomia elokuvanäytöksiä päivähoitoikäisille. Katso koko ohjelma www.espoo.fi/tenavakino.

Tiedot ja sijainti

Aika

ti 20.3.2018 klo 9.00 - 10.15

Paikka

Finnkino Omena

Piispansilta 11

Järjestäjä

Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut

Hinta

Vapaa pääsy. Pakollinen ilmoittautuminen 9.1.2018 alkaen lomakkeella www.espoo.fi/tenavakino.