Viherlaakson terveysasema

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun marraskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 14 vrk
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, ota yhteys terveysasemalle aamulla klo 8–10. Sinulle soitetaan takaisin aamupäivän aikana. Soitamme takaisin saman päivän aikana. Kiireellisissä asioissa terveysasemalle voi tulla tilannearvioon ilman puhelinsoittoa klo 8-16.
Kiireettömissä asioissa toivomme sinun soittavan klo 10 jälkeen. Soitamme takaisin saman päivän aikana.

Tyytyväisyys Viherlaakson terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Viherlaakson terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Päivystävä lääkäri

Ajanvarauksella arkisin ma–pe klo 8–16.
Ota yhteyttä terveysasemalle ennen päivystävälle lääkärille tuloa.

Luunmurtumaepäilyssä

Luunmurtumaepäilyssä soita omalle terveysasemalle. 
Luumurtumaepäilyt hoidetaan keskitetysti Samarian ja Tapiolan  terveysasemilla arkisin klo 8–15.

Sairaanhoitaja

Päivystävän sairaanhoitaja ma–pe klo 8–15.  Vastaanotolla hoidetaan pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisten pistoepäilyjä, selvitetään flunssa- ja mahaoireita jne.

Sairaanhoitajan vastaanotto ajanvarauksella lääkkeenantoja, erilaisia tutkimuksia, ohjausta ja pitkäaikaissairauksien (esim. astma, verenpainetauti) määräaikaiskäyntejä varten.

Terveydenhoitaja

Ilman ajanvarausta esim. rokotukset ja lääkeinjektiot arkisin ma ja to klo 8–10. Muille vastaanotoille ajanvarauksella  (pitkäaikaissairauksien esim. diabetesmääräaikaiskäynnit ja matkailijoiden rokotukset) 
ma-pe klo 10.30-11.30, p. 09 8163 5494.

Laboratoriopalvelut ajanvarauksella

Viherlaakson laboratorio palvelee ajanvarauksella. Näytteenottoaikoja voi varata netissä www.huslab.fi/ajanvaraus tai puhelimitse HUSLABin palvelunumerosta p. 09 471 86800 ma–pe klo 7.30–15.30.

Hyvinvointi ja terveys

Omahoito

Terveysneuvontaa saa numerosta (09) 10023 (24 h)

Influenssarokotukset 2014-2015 25.10.2014
Joulu-tammikuussa influenssarokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta tiettyinä aikoina, katso ajat täältä. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
  • Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Sen kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Ota kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
  • Vastaanottoja järjestetään supistetusti lääkärien ja hoitajien koulutusiltapäivän vuoksi. Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimet palvelevat normaalisti.
  • Vuoden 2014 alusta voit valita terveysaseman mistä tahansa Manner-Suomesta. Saman terveysaseman asiakkaana on oltava vähintään yksi vuosi. Terveysaseman valinnan myötä myös mm. hammashoito, neuvola ja kuntoutus siirtyvät samaan kuntaan.
Julkaistu 28.12.2011 klo 12.11 , päivitetty 16.12.2014 klo 8.52

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Viherlaakso, 
  • Suur-Leppävaara