Tapiolan terveysasema

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun marraskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 10 vrk
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana
, ota yhteys terveysasemalle aamulla klo 8–10. Sinulle soitetaan takaisin aamupäivän aikana. Kiireellisissä asioissa terveysasemalle voi tulla tilannearvioon ilman puhelinsoittoa ma–pe klo 8–16.
Kiireettömissä asioissa toivomme sinun soittavan klo 10 jälkeen. Soitamme takaisin saman päivän aikana.

Tyytyväisyys Tapiolan terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Tapiolan terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Päivystävä lääkäri

Päivystys ajanvarauksella ma–pe 8–16.
Ota yhteyttä terveysasemalle ennen päivystävälle lääkärille tuloa.
Hätätapauksissa päivystykseen voi tulla myös ilman ajanvarausta.

Luunmurtumaepäilyssä


Soita ensin omalle terveysasemalle.
Luunmurtumaepäilyt Tapiolan terveysasemalla ma–pe klo 8–15.


Sairaanhoitaja

Päivystävän sairaanhoitaja ma–pe klo 8–15.  Vastaanotolla hoidetaan pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisten pistoepäilyjä, selvitetään flunssa- ja mahaoireita jne.
Sairaanhoitaja ajanvarauksella lääkkeenantoja, erilaisia tutkimuksia, ohjausta ja pitkäaikaissairaiden (esim.astma, verenpainetauti) määräaikaiskäyntejä varten.

Laboratoriovastaukset

Soita ma–pe klo 9.30–11, p. 09 816 38900

Terveydenhoitaja

HUOM! rokotukset ja lääkeinjektiot 13.11.-19.12. 2014 poikkeuksellisesti maanantaisin ja perjantaisin klo 8-10.
Terveydenhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta (mm. lääkeinjektiot ja suunnitellut rokotukset) ma ja to klo 8-10, 3.krs, E-käytävä.
Muille vastaanotoille vain ajanvarauksella (esim. pitkäaikaissairauksien määräaikaiskäynnit).
Terveydenhoitaja puhelintunti ma-pe klo 10.30-11.30, p. 09 8163 8918.
HUOM! Matkailijarokotukset, kts ALLA

Matkailijarokotukset
Jos olet lähdössä matkalle, täytä matkailijan esitietolomake netissä mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.
Jos sinulla ei ole käytössäsi nettiä / pankkitunnuksia / mobiilivarmennetta, nouda paperinen esitietolomake Tapiolan terveysasemalta 3.krs.

Diabeteshoitovälineitä voit tilata sähköpostitse maksuttomat.hoitotarvikkeet@espoo.fi tai puhelinnumerosta 09 8164 2458. Puhelimeen vastataan arkisin klo 9–11, vastaaja on päällä 24 h. Tilauksesta on käytävä ilmi tilaajan nimi, syntymävuosi, tilattava tuote ja mistä tuote noudetaan ( Tapiolan terveysasema, kirjastot Sello / Omena tai Tapiola).

Hyvinvointi ja terveys

Omahoito

Terveysneuvontaa saa numerosta (09) 10023 (24 h)

Allergiasiedätyshoidot

Influenssarokotukset 2014-2015 25.10.2014
Joulu-tammikuussa influenssarokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta tiettyinä aikoina, katso ajat täältä. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
  • Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Sen kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Ota kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
  • Vastaanottoja järjestetään supistetusti lääkärien ja hoitajien koulutusiltapäivän vuoksi. Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimet palvelevat normaalisti.
  • Vuoden 2014 alusta voit valita terveysaseman mistä tahansa Manner-Suomesta. Saman terveysaseman asiakkaana on oltava vähintään yksi vuosi. Terveysaseman valinnan myötä myös mm. hammashoito, neuvola ja kuntoutus siirtyvät samaan kuntaan.
Julkaistu 28.12.2011 klo 12.00 , päivitetty 16.12.2014 klo 8.50

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Tapiola, 
  • Suur-Tapiola