Samarian terveysasema / Espoon keskus

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun marraskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: 6 vrk
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana
, ota yhteys terveysasemalle aamulla klo 8–10. Sinulla soitetaan takaisin aamupäivän aikana.Kiireellisissä asioissa voit tulla terveysasemalle tilannearvioon ilman puhelinsoittoa ma–pe klo 8–16.

Tyytyväisyys Samarian terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Samarian terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat


Päivystävä lääkäri

Ajanvarauksella ma–pe klo 8–15.
Ota yhteyttä terveysasemalle ennen päivystävälle lääkärille tuloa.

Luunmurtumaepäilyssä

Luunmurtumaepäilyssäsoita omalle terveysasemalle. Luumurtumaepäilyt hoidetaan keskitetysti Samarian ja Tapiolan terveysasemilla ma–pe klo 8–15.

Sairaanhoitaja

Päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla ma–pe klo 8–15 hoidetaan pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisen pistoepäilyjä, selvitetään flunssa- ja mahaoireita jne.

Sairaanhoitajan vastaanotolle (lääkkeenantoja, erilaisia tutkimuksia, ohjausta ja pitkäaikaissairaiden (esim. astma, verenpainetauti) määräaikaiskäyntejä varten varataan aika ajanvarauksesta.

Terveydenhoitaja

Diabetespotilaiden määräaikaiskäynnit, matkailijarokotukset sekä ehkäisyneuvonta yli 22-vuotiaille ajanvarauksella. Vastaanottoaika varataan puhelinajalla ma–pe klo 12–13, p. 09 816 32590.
Vastaanotto ilman ajanvarausta: Yksittäiset perusrokotukset ma klo 13–15 ja pe klo 8–10.
Alle 22-vuotiaiden raskaudenehkäisyyn liittyvät asiat hoidetaan Espoon Nuorisopoliklinikalla (Nupoli).

Hyvinvointi ja terveys

Terveysneuvontaa saa numerosta (09) 10023(24 h).

Influenssarokotukset 2014-2015 25.10.2014
Joulu-tammikuussa influenssarokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta tiettyinä aikoina, katso ajat täältä. Tapiolan, Matinkylän, Leppävaaran, Kilon, Viherlaakson ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksen saa myös neuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta sekä kotihoidosta. Influenssarokotusta suositellaan erityisesti riskiryhmille.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
  • Espoo liittyy valtakunnalliseen Potilastiedon arkistoon 14.5. Sen kautta potilastietosi ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa sinua hoidetaan, jos annat tähän suostumuksesi. Näet myös itse omat potilastietosi sekä sen, kuka käyttää potilastietojasi. Ota kantaa potilastietojesi luovuttamiseen jo nyt.
  • Vastaanottoja järjestetään supistetusti lääkärien ja hoitajien koulutusiltapäivän vuoksi. Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimet palvelevat normaalisti.
  • Vuoden 2014 alusta voit valita terveysaseman mistä tahansa Manner-Suomesta. Saman terveysaseman asiakkaana on oltava vähintään yksi vuosi. Terveysaseman valinnan myötä myös mm. hammashoito, neuvola ja kuntoutus siirtyvät samaan kuntaan.
Julkaistu 20.12.2011 klo 15.39 , päivitetty 16.12.2014 klo 9.09

Aihealue:
  • Terveysasemat
Alue:
  • Espoon keskus, 
  • Vanha-Espoo