Puolarmetsän terveysasema

Puolarmetsän terveysasema on 27.10.2014 alkaen Oma Lääkärisi Puolarmetsä. Yhteystiedot löytyvät täältä

Hoitoon pääsy ja tyytyväisyys palveluun syyskuussa 2014

Odotusaika lääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa: terveysaseman toiminnan uudelleenjärjestelyn vuoksi syyskuun tietoa ei ole saatavissa.
Jos tarvitset hoitoa saman päivän aikana, ota yhteys terveysasemalle aamulla klo 8–10. Sinulle soitetaan takaisin aamupäivän aikana. Kiireellisissä asioissa terveysasemalle voi tulla tilannearvioon ilman puhelinsoittoa ma–to klo 8–16, pe ja pyhäpäivien aattona klo 8–15

Tyytyväisyys Puolarmetsän terveysaseman palveluun:Tyytyväisyys Puolarmetsän terveysaseman palveluun

Odotusaika lääkärin vastaanotolle, kaikki terveysasemat
Tyytyväisyys terveysasemien palveluun, kaikki terveysasemat

Oma Lääkärisi Puolarmetsä aloittaa 27.10. 24.10.2014
Puolarmetsän terveysasemasta tulee Oma Lääkärisi Puolarmetsä maanantaina 27.10. Terveysaseman ajanvaraus- ja neuvontanumero vaihtuu, uusi numero 09 855 4100 palvelee 27.10. klo 8 alkaen. Asiakasmaksut säilyvät ennallaan.
Voit tarkistaa ja perua terveyskeskuslääkärille tai hoitajalle varaamasi vastaanottoajan netissä 1.4.2014
Palvelu on käytössäsi osoitteessa espoo.fi/e-terveysasema. Voit kirjautua palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Terveysasemien ajanvaraus toimii edelleen puhelimitse.

Uutiset

RSS
  • Rokotukseen pääsee terveysasemilla ilman ajanvarausta 17.–28.11. Oma Lääkärisi -terveysasemilla on hieman poikkeavat ajat. Tapiolan, Matinkylän ja Espoontorin terveysasemien asiakkaat voivat myös varata ajan netistä. Rokotuksia annetaan myös neuvolassa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa sekä kotihoidon käyntien yhteydessä.
  • Ajanvaraus- ja neuvontapuhelin palvelee kuitenkin normaalisti numerossa 09 816 42410. Kiireelliset tapaukset hoidamme Matinkylän terveysasemalla. Jos tarvitset rokotuksen, voi tulla Matinkylän terveysaseman rokotusvastaanotolle tiistaina 21.10. klo 8.00–9.30.
  • Puolarmetsän terveysasemapalvelujen tuotanto siirtyy Mediverkko Terveyspalvelut Oy:lle marraskuun alussa. Valinta tehtiin laadullisin perustein. Kyseessä on edelleen täysin kunnallinen palvelu, josta Espoon kaupunki vastaa. Asiakasmaksut ovat samat kuin kaupungin muilla terveysasemilla ja palveluja tarjotaan samoin periaattein.
  • Tänään käyttöön otettu sähköinen Potilastiedon arkisto mahdollistaa sen, että samat potilastiedot ovat käytettävissä kaikissa terveydenhuollon yksiköissä. Netin Omakanta-palvelussa voit ottaa kantaa siihen, miten potilastietojasi saa luovuttaa. Näet myös omat potilaskertomuksesi, laboratoriotuloksesi ja reseptisi, jotka on kirjattu käyttöönoton jälkeen.
  • Terveysasemien ajanvaraus- ja neuvontanumeroihin lisätään touko-kesäkuun aikana valikko. Kun soitat terveysasemalle, voit valita jonkin seuraavista toiminnoista: ajan peruminen, ajan varaaminen, tutkimustulokset tai muut asiat.
Julkaistu 24.10.2014 klo 15.26 , päivitetty 24.10.2014 klo 15.25

Aihealue:
  • Terveysasemat